NaslovnicaVijestiSULUDA TEORIJA o Ramosovoj namjeri da ozlijedi Salaha....

SULUDA TEORIJA o Ramosovoj namjeri da ozlijedi Salaha….

Sinoć je u finalu Lige prvaka teren morao napustiti Mo Salah, ponajbolji igrač svijeta u ovom trenutku. Nakon duela sa Ramosom Salah je ozlijedio rame, a navijači Liverpoola za to su odmah optužili Ramosa kako je to napravio namjerno, ali to je gotovo nemoguće.

Sinoć ste na društvenim mrežama i po portalima mogli vidjeti komentare pune mržnje prema Sergiju Ramosu koji je ozlijedio glavnu zvijezdu Liverpoola. Mnogi navijači diljem svijeta tvrde kako je kapetan Real Madrida namjerno ozlijedio Salaha jer on je tip igrača koji se služi svim prljavim trikovima kako bi pomogao svojoj momčadi.

[su_live_koeficijenti]

Ramos i Salah ušli su u duel, Salah je uhvatio Ramosovu ruku dok mu je Sergio izbijao loptu nakon čega su pali na pod i Salah je ozlijedio rame. U tom duelu vidjelo se kako je Sergio povukao Salahovu ruku, ali on uopće nije ozlijedio tu ruku. Na snimaka se jasno vidi kako Sergio Ramos vuče Salaha za desnu ruku, a on pada na rame lijeve ruke nakon čega izlazi zbog ozljede ramena. 

Kako je uopće moguće da Sergio Ramos takvo što napravi namjerno, on nije mogao utjecati na to kako će Mo Salah pasti na to drugo rame. Dakle, riječ je o nesretnom slučaju gdje je Mo Salah pao na rame nakon čega mu se dogodila ta ozljeda zbog koje će vjerojatno propustiti Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji.

[su_bonus]

Mo Salah objavio je na društvenim mrežama emotivnu poruku: “Bila je to teška noć, ali ja sam borac. Iako su šanse male ja sam uvjeren kako ću biti u Rusiji i kako ću veseliti vas fanove. Vaša ljubav i podrška daju mi snagu koja mi je potrebna.”

Iz Liverpoola nisu optimistični kao Salah, tvrde da je riječ o težoj ozlijedi zbog koje Salah neće moći igrati nogomet naredna dva mjeseca, ali doktori iz Egipta ne slažu se s tim, oni vjeruju kako će Mo biti spreman za Rusiju. Vidjet ćemo što se dogoditi, hoće mi Mo Salah biti spreman za Rusiju, ali činjenica je da bi eventualno forsiranje oporavka moglo samo pogoršati stvari.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!