NaslovnicaVijestiSunderland na korak od ispadanja iz Premiershipa nakon poraza od Bournemoutha

Sunderland na korak od ispadanja iz Premiershipa nakon poraza od Bournemoutha

Nogometaši Sunderlenda na korak su od ispadanja iz Premiershipa, pošto su nakon poraza na svom terenu od Bournemoutha u 35. kolu ostale samo teoretske šanse da ostanu u najjačem engleskom natjecanju. Bournemouth je na Stadionu svjetlosti pobijedio sa 1:0 i tako gotovo otpisao “crne mačke” iz borbe za opstanak, pošto je Sunderland posljednji sa 21 bodom, što je 13 bodova manje od Hulla koji je prvi iznad crte.

na korak do ispadanja

Jedini gol za trijumf Bournemoutha postigao je Joshua King u 88. minutu. Za razliku od Sunderlanda, Hull je na gostovanju protiv Southamptona došao do boda, “tigrovi” su igrali neriješeno (0:0), iako je rival u sudačkoj nadoknadi vremena imao šansu iz jedanaesterca doći do pobjede, ali Dušan Tadić ga nije realizirao.

Hullu ovaj bod mnogo znači u borbi za opstanak, pošto je sada na 17. mjestu sa 34 boda, što je tri boda više od Swanseaja koji u nedjelju gostuje Manchester Unitedu. Šampion Engleske, Leicester je na gostovanju s 1:0 pobijedio West Bromwich Albion, a strijelac je bio Jamie Vardy u 43. minuti, dok su Stoke i West Ham igrali neriješeno bez golova.

[su_bet365__1m_spectacular_veliki]

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Navijači Hajduka na mostu okačili poruku za Livaju

0
Marko Livaja, dugogodišnji favorit navijača Hajduka, odjednom se našao u središtu kritika. U nedjelju je postao tragičar Hajduka na utakmici protiv Lokomotive, gdje je...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!