NaslovnicaVijestiSuper Agent otkrio: Ukoliko Dele Alli želi da napusti klub mogu mu...

Super Agent otkrio: Ukoliko Dele Alli želi da napusti klub mogu mu omogućiti transfer u ova dva velika kluba

Super Agent otkrio: Ukoliko Dele Alli želi da napusti klub mogu mu omogućiti transfer u ova dva velika kluba! Bez obzira na njihove odlične rezultate koje bilježe posljednjih godina, navijači Tottenhama morat će se nositi sa stalnim glasinama koje povezuju njihove najbolje igrače sa velikim svjetskim klubovima.

Ukoliko Dele Alli želi da napusti klub

 

Mnogi su očekivali da će se već ovog ljeta dogoditi egzodus, ali ipak je ekipa ostala na okupu u ambicioznom projektu Mauricio Pochettina. Kyle Walker  je jedini koji je izrazi želju za odlaskom, te je sredinom transfer roka prešao u Manchester City u transferu vrijednom 50 milijuna funti.

Ipak, ne bi bilo iznenađenje kada bi veliki evropski klubovi ozbiljno zagrizli na igrače poput Harry Kanea, Dele Allija ili Christian Eriksena i postavlja se pitanje, da li Pochettino može zadržati toliki borj kvalitetnih igrača u relativno malom klubu.

Posebno je budućnost Dele Allija neizvjesna nakon što se nedavno razišao s dugogodišnjim agentom Robom Segalom i Impact Sports agencijom koja ga je zastupala još dok je bio 15-godišnjak u akademiji ekipe MK Dons.

Times je nedavno izvijestio da je Engleski reprezentativac u središtu rata između Mino Raiola i Jorge Mendesa, koji se bore da ga uzmu pod svoje. To zasigurno nije dobra vijest za Spurse s obzirom na reputaciju ova dva agenta koji su specijalci za super velike transfere.

>> Otkriveno koliko Neymar zarađuje u Paris Saint-Germainu

21-godišnjak mora donijeti veliku odluku. Da li da ima potpunu slobodu u ekipi i priliku za razvoj koja mu se nudi pod vodstvom  Pochettina, ili astronomsku platu i igranje u ekipi punoj zvijezda u kojoj bi bio samo “još jedan od igrača koji igraju”.

Gdje bi mogao preći Dele Alli?

Ostaje nam da vidimo da li će Alli ostati na White Harte Laneu ili će krenuti za novcem a prvi korak ka tome bi mu bilo uspostavljanje veze sa Raiolom ili Jorge Mendesom. Mediji na otoku prenose da su Raiola i Mendes obećali, da ukoliko potpiše ugovor sa njihovom agencijom, transfer u Real Madrid ili Manchester United.

S neutralne tačke gledišta, Alliju bi najbolje bilo da nastavi usavršavati ​​svoju igru ​​u njegovoj trenutnoj ekipi pod vodstvom trenera koji mu očigledno odgovora. Unatoč tri postignuta gola u ovoj sezoni do sada i relativno dobroj igri, on je u nekoliko navrata odigrao katastrofalno  što je možda i pokazatelj da još uvijek nije spreman za igranje na najvećem nivou. Veliki problem mogla bi predstavljati i njegova problematična strana, a nedavno je imao ispad na reprezentativnom nivou kada je na meču Engleske protiv Slovačke pokazao srednji prst sudiji susreta.

Ono što je jasno je da Daniel Levy, vlasnik Tottenhama, nema namjeru prodati ga i trenutno ga pokušava uvjeriti da ostane u Tottenhamu, te mu nudi novi ugovor sa sedmičnom platom od 60.000 funti sedmično. On bi tako postao treći najplaćeniji igrač u klubu iza Kanea i Llorisa koji zarađuju 100.000 sedmično.

[su_live_koeficijenti]


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!