NaslovnicaVijestiSUPER DERBY: Samo u četiri države na svijetu neće biti emitovana utakmica...

SUPER DERBY: Samo u četiri države na svijetu neće biti emitovana utakmica između Citya i Uniteda

Nedjeljski derbi između Uniteda i Citya bit će središte svjetske pozornosti u nedjelju. Engleski mediji s radošću podižu atmosferu, dok su mnoge televizijske postaje širom svijeta u stanju pripravnosti i samo čekaju spektakl za koji su izdvojile mnogo novca.

utakmica između Citya i Uniteda

Englezi zadovoljno trljaju rukama,  rekavši da je ovakav interes za bilo kakvu nogometnu utakmicu na Otoku već odavno izgubljen. Kao što ističu, susret između Manchester Uniteda i Citya bit će najgledanija i najskuplja utakmica u Premier ligi svih vremena.

Zanimanje iz cijelog svijeta je bez presedana, gotovo svaka država će imati sliku sa legendarnog Old Trafforda, a bez nje će ostati samo gledaoci iz Sjeverne Koreje, Kube, Moldavije, Svetog Kristofora i Nevisa na Karibima.

>> Manchester United se rješava Shawa i dovodi Brazilca za 90 miliona eura

Televizijska kuća Sky Channel očekuje obaranje rekorda iz 2012. kada je više od četiri milijuna gledatelja gledalo susret istih rivala.

[su_bonus]

Kako stvari stoje ovo će biti susret najskupljih ekipa u povijesti Premier lige, ukupna vrijednost 22 igrača na terenu biti će gotovo 750 milijuna eura – bez obzira na činjenicu da zbog ozljede ne igraju Paul Pogba, Eric Bailly, John Stones i Benjamin Mendy.

Ova utakmica je izuzetno važna posebno za United jer je Jose Mourinho za Cityem već zaostaje osam bodova.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Otočni vremenski prognozeri također upućuju na nešto drugo – na snijeg. Za cijelo područje Manchestera, predviđa se snijeg. U najgorem slučaju moguće je čak i otkazivanje utakmice.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!