NaslovnicaVijestiSupruga Francesca Tottija šokirala svijet izjavom vezanom za njenog supruga

Supruga Francesca Tottija šokirala svijet izjavom vezanom za njenog supruga

Ako ste obožavatelj Francesca Tottija, zasigurno ste mislili da će trajati vječno, no na veliku žalost neće. Prema tvrdnji njegove supruge, Ilary, napadač AS Rome će se umiroviti kada napuni 40 godina, što će biti u rujnu ove godine.

OIR_resizer

U razgovoru za talijanski magazin Oggi, rekla je kako će Totti otići u mirovinu na kraju sezone kako bi se mogao baviti drugim stvarima u životu.

To su vijesti koje nitko nije želio čuti, no njemu je 39 godina te je tako nešto i bilo za očekivati.

Totti je cijelu svoju karijeru proveo u dresu Rome, postigao je 244 pogotka u 591 nastup za klub.

Kako bilo, nakon što je svega tri puta nastupio u Seriji A ove sezone zbog ozljede, čini se kako je došao kraj karijere Francesca Tottija.

Tužna vremena za nogomet – još nas jedna istinska legenda ove igre napušta…

[su_google_adsense]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!