NaslovnicaVijestiSUPRUGA LEWANDOWSKOG OTKRILA: Evo gdje nastavlja karijeru!

SUPRUGA LEWANDOWSKOG OTKRILA: Evo gdje nastavlja karijeru!

Ovih dana se mnogo priča kako će Robet Lewandowski napustiti Bayern, a supruga Lewandowskog otkrila je gdje će on nastaviti svoju karijeru.

SUPRUGA LEWANDOWSKOG

Anna Lewandowska otkrila je gdje bi ona i njen muž Robert Lewandowski mogli živjeti, te se preseliti u bliskoj budućnosti.

“Mislim da ćemo brzi ići u SDA. Nas dvoje sanjamo da živimo u Los Angelesu, te mislim da će se naš san ispuniti u narednih par godina”, rekla je supruga poljskog napadača Anna za Business, te nastavila:

“Mislim i nadam se da će Robert uspjeti zavšiti karijeru u Los Angelesu zbog toga da se naši snovi postanu stvarnost.”

Ovo može značiti da bi Lewa mogao svoju karijeru nastaviti u LA Galaxy, jer su oni jedini klub u SAD koji je iz Los Angelesa.

[su_live_koeficijenti]

Robert Lewandoski je odigrao za sada 13 utakmica u Bundesligi, a postigao je 13 golova. Poljski napadč je igrao proteklog vikenda protiv Borussije Monchengladbacha, u kojem je Bayern Minhen izgubio rezultatom 2-1.

Lewina žena kaže jedno, a novinari drugo. Naime, mediji iz Španije prenose kako je Real Madrid pravo zagrizao za Roberta Lewandowskog.

Predsjednik Real Madrid Florentino Perez će svim silama pokušati dovesti napadača Bayern Minhena, prenose španjolski mediji Lewa je ove sezone u fantastičnoj formi.

Perez želi naći adekvatnu zamjenu za Karima Benzemu, a na njegovoj listi pored Lewandowskog se nalaze još i Neymar, Hary Kane i Kylian Mbappe, a pored Benzeme, Perez se želi riješiti i Velšanina Garetha Balea.

Prošle sezone poljski napadač je postigao 30 golova.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!