NaslovnicaVijestiSuspenzije za Liverpool

Suspenzije za Liverpool

Liverpool osim što je na svom stadionu izgubio u najvećem derbiju engleskog nogometa od Manchester Uniteda, naišao je na kazne od strane nogometnog saveza. Nakon što su prvo kaznili kapetana Stevena Gerrarda za crveni karton koji je zaradio za samo 38 sekundi na terenu, sa tri utakmice suspenzije, ista sudbina je zatekla i Slovaka Martina Skrtela.

Dok je, Steven Gerrard u 46 minuti dobio crveni karton nakon starta na Anderu Herreri, Martin Skrtel je u posljednjim trenucima utakmice ne sportski startao na vratara Uniteda Davida De Geu. Nakon što na utakmici nije kažnjen niti žutim kartonom, engleski nogometni savez naknadno ga je kaznio zbog nesportskog ponašanja s tri utakmice suspenzije.

Martin Skrtel

Dok se Gerrard ispričao suigračima i navijačima, te priznao svoju pogrešku, Martin Skrtel je objavio na svom instagramu sliku klauna i time poručio što misli o svojoj kazni.

Tako će Brendan Rodgers za naredne susrete imati problema sa sastavljanjem momčadi, a ova dvojica igrača propustiti će utakmice protiv Arsenala i Newcastlea u prvenstvu, te dvoboj u FA kupu protiv Blackburna.

Najnovije vijesti

Promjena na čelu Hajdukove akademije: Primorca zamijenio bivši trener Sarajeva

0
Danas je s funkcije šefa akademije Hajduka smijenjen legendarni bosanskohercegovački igrač i trener, Boro Primorac. Nakon 36 godina, Primorac se vratio na Poljud u...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!