NaslovnicaVijestiDOBIO 117.000 FUNTI NA KLADIONICI, A NIJE NI ZNAO: Pogodio koeficijent od...

DOBIO 117.000 FUNTI NA KLADIONICI, A NIJE NI ZNAO: Pogodio koeficijent od 23.497 – saznao tek nakon 10 dana!

Još jedna sezona Premier lige završila je ranije ovog mjeseca kada je Manchester City okrunjen prvacima u vrlo zabavnom posljednjem kolu u Engleskoj.

Dobio 117.000

City je trebao samo pobjedu kako bi osigurao titulu ispred Liverpoola, koji je bio samo jedan bod iza njih i koji je igrao protiv Wolvesa kod kuće.

Liverpool je napravio dobar posao sa pobjedom od 2-0 i na trenutak je izgledalo kao da će se City namučiti sa Brightonom, kada je Brighton poveo sa 1-0.

Ali to nije dugo trajalo i na kraju su Građani dobili sa 4-1 zahvaljujući golovima Sergija Aguera, Aymeric Laportea, Riyada Mahreza i Ilkaya Gundogana.

Barcelona – Valencia: Finale Kupa kralja

Inače, Chelsea i Tottenham su zauzeli treće i četvrti mjesto, dok su Arsenal i Manchester United bili prisiljeni da se zadovolje Europskom ligom.

Arsenal bi ipak mogoa da se kvalificira za Ligu prvaka, iako bi za to trebalo da pobijede Chelseaja u finalu Europske lige sljedećeg tjedna.

Amiens – Guingamp: Borba za opstanak u posljednjem kolu Ligue 1

Uvijek je tužno kada se sezona Premier lige završi, ali za jednog sretnog igrača to je bio dan za slavlje.

Navijač iz Derbyshirea je stavio 5 funti na ukupni koeficijent od 23.497, gdje je odigrao 10-ak parova u kojem je predvidio pobjednike ili neriješene rezultate svake utakmice u posljednjem kolu Engleske lige.

Caen – Bordeaux: Domaća ekipa ima imperativ pobjede

I nećete vjerovati, on je pogodio svaku moguću utakmicu na tom listiću kako bi dobio 117.485.16 funti. Ispod pogledajte što je pogodio.

Pobjedu Arsenala protiv Burnleya
Pobjedu Crystal Palacea protiv Bournemoutha
Pobjedu Newcastlea protiv Fulhama
Pobjedu Cardiffa protiv Manchester Uniteda
Pobjedu Liverpoola protiv Wolvesa
Pobjedu Manchester Cityja protiv Brightona
Remi Leicestera protiv Chelseaja
Remi Southamptona protiv Huddersfielda
Remi Tottenhama protiv Evertona

Najbolji dio je taj što on nije shvatio da je njegov listić dobitni nakon čak 10-ak dana kasnije, kada je otvorio svoj račun u online kladionici i vidio da se tamo nalazi 117.000 funti.

Zamislite to. Lijepo je zamišljati zar ne? Stoga vam mi preporučujemo da pratite naš Svijet Kladjenja forum na kojem svakodnevno objavljujemo tipove i analize koje su potpuno besplatne za svakoga tko se registrira.

REGISTRIRAJ SE NA FORUM

Preporučujemo vam i nekoliko online kladionica koje su najbolje na svijetu u ovom trenutku i sa kojima definitivno možete zaraditi brdo love, samo ako budete igrali pametno. Tu su naravno i velike prednosti online kladionica kao što su bonusi dobrodošlice i razne druge promocije.

ONLINE KLAĐENJE: Odaberite online kladionicu koja vas zanima (svaka od navedenih kladionica daje bonus prilikom registracije i ima svoje prednosti) :

  1. Bet365
  2. Betfair
  3. 1xbet
  4. Bet-at-home

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!