Svaka čast: Turski nogometni savez poslao poruku podrške Srni

Kapetana hrvatske reprezentacija, Darija Srnu sinoć je nakon utakmice protiv Turske u kojoj je Hrvatska dobila sa 1-0, zatekla tužna vijest o smrti oca Uzeira. Uzeir Srna je vjerojatno preminuo tokom utakmice između Hrvatske i Turske jučer.

Turski nogometni savez

Srna je vijest doznao nakon utakmice, ali je takvo nešto i očekivao u skorije vrijeme, jer je Uzeir bio teško bolestan. Nije poznato hoće li Srna nastupiti protiv Češke u petak. Sinoć je kamp reprezentacije napustio Darijo Srna, izbornik Čačić i delegacija Hrvatskog nogometnog saveza koji će prisustvovati pogrebu u Metkoviću. Darijo Srna će se nakon ovog Europskog prvenstva oprotstiti od reprezentacije Hrvatske.

Uzeir je imao veliki značaj u razvoju Darija Srne. Naime, Uzeir je bio trener omladinskog pogona NK Neretva iz Metkovića, te Srnu on doveo u taj klub u kojem je Srna napravio svoje prve nogometne korake. Iza sebe je ostavio suprugu Milku te sinove Renata (iz prvog braka) te Darija i Igora.

Poruku podrške Dariju Srni sinoć su poslali Hrvatski nogometni savez i igrači reprezentacije uz zajedničku fotografiju i poruku “Dragi kapetane, svi smo uz tebe i tvoju obitelj.”

Dragi kapetane, svi smo uz tebe i tvoju obitelj.

A photo posted by Hrvatski nogometni savez (@hns_cff) on

Poruku podrške danas je poslao i Turski nogometni savez koji je na Twitteru napisao “Naša iskrena sućut Hrvatskom nogometnom savezu i kapetanu Dariju Srni čiji je otac preminuo jučer.”. Zaista lijep gest Turskog nogometnog saveza. Što drugo reći, osim – svaka čast!

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)