NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Pulišić odbio Atletico kako bi otišao u Premier ligu

SVE JE DOGOVORENO: Pulišić odbio Atletico kako bi otišao u Premier ligu

Španjolska radio postaja Cadena SER tvrdi da je Atletico dobio negativan odgovor na upit o transferu krilnog nogometaša Christiana Pulišića iz Dortmund, koji je već postigao dogovor za prelazak u jedan engleski klub.

Španjolski radio postaja Cadena SER izvijestila da je Atletico Madrid ozbiljno zagrizao za kupnju 20-godišnjeg američkog reprezentativca Christiana Pulišića, koji se smatra jednim od najtalentiranijih američkih nogometaša svih vremena. Ugovor Pulišišća s Dortmundom važi do 2020. godine, ali ove sezone ne može biti zadovoljan sa svojim statusom jer su u klubu svu pažnju usmjerili ka dvije godine mlađem engleskom biseru Jadonu Sanchu.

MESSI NIJE NI U TOP 10: Evo tko su najuspješniji izvođači slobodnih udaraca u Europi!

Atletico iz Dortmunda dobio odgovor kako su zakasnili sa ponudom za Pulišića, jer je navodno njegov transfer na ljeto već dogovoren. Ista radio stanica je izvijestila da je tajanstveni kupac Pulišića ekipa Liverpoola, koja se već dugo vremena spominje kao jedan od najozbiljnijih kandidata za dovođenje talentiranog Amerikanca. U transferu je vjerojatno važnu ulogu odigrao trener Liverpoola Jurgen Klopp, koji je već surađivao s Pulišićem u Dortmundu.

Pulišić se preselio u Njemačku 16 godina a nikada nije bio član nekog od profesionalnih nogometnih klubova u Sjedinjenim Američkim Državama.

 

Najnovije vijesti

Španjolska La Liga se od iduće godine igra u SAD-u

0
Predsjednik La Lige Španjolske, Javier Tebas, dao je nekoliko zanimljivih izjava u intervjuu za Expansion. Posebno je privukao pažnju javnosti kada je otvoreno priznao...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!