NaslovnicaVijestiSve je dogovoreno: Talentovani veznjak u ljeto dolazi na Old Trafford za...

Sve je dogovoreno: Talentovani veznjak u ljeto dolazi na Old Trafford za 45 miliona funti

Talentovani veznjak u ljeto dolazi na Old Trafford za 45 miliona funti. Manchester United će navodno platiti 45 miliona funti za dovođenje novog pojačanja iz Benfice, Renato Sanchesa u ljeto, tvrdi njegov agent.

Talentovani veznjak u ljeto dolazi na Old Trafford

Renomirani ‘super agent’ Jorge Mendes predstavlja 18-godišnjaka i navodno je rekao portugalskim novinama O Jogo, da je dogovor uspostavljen.

Shvatili smo da je United postigao dogovor za mladog talenta koji vrijedi 45 miliona funti, i koji je do sada impresionirao u Portugalskoj ligi.

United je poslao ponudu od 30 miliona funti plus 15 miliona za bonuse i to je predstavljalo značajan napredak u odnosu na njihovu prethodnu ponudu.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Ta ponuda je iznosila oko 30 miliona funti prošle sedmice i ona je odbijena od strane Benfice.

Međutim, čini se da je dogovor krenuo dalje od posljednje ponude i da će ovaj veznjak da se preseli na Old Trafford tokom ljeta.

Sanches je odigrao 15 utakmica ove sezone u svim natjecanjima, uključujući i dvije u Ligi prvaka i postigao je dva gola.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!