NaslovnicaVijestiSVE JE DOGOVORENO: Tottenham doveo novo pojačanje

SVE JE DOGOVORENO: Tottenham doveo novo pojačanje

Možemo slobodno reći da je Tottenham malo zaostao u zimskom prijelaznom roku, ali izgleda da će se to promijeniti. Liverpool je dominirao naslovnicama na početku prijelaznog roka nakon što su potpisali Virgil Van Dijka za 75 milijuna funti iz Southamptona i prodali Philippe Coutinha za 145 milijuna funti u Barcelonu samo nekoliko tjedana kasnije.

SVE JE DOGOVORENO

Arsenal je u središtu pažnje posljednjih nekoliko tjedana, pri čemu je Alexis Sanchezova saga došla kraju. Čileanac je isporučen žestokim suparnicima Manchester Unitedu, a u drugom smijeru je otišao Henrikh Mkhitaryan.

Sada je klub u pregovorima sa napadačem Dortmunda Pierrom Emerickom Aubameyangom, ali čini se da se crvena polovica sjevernog Londona odupire od Dortmundove cijene od 56 milijuna funti za Gabonca.

Međutim, Tottenham je sada spreman da i sam zauzme naslovnice sa novim pojačanjem. Lucas Moura će se pridružiti igračima Mauricio Pochettina u ugovoru od 22 milijuna funti iz PSG-a. Izgleda da se Brazilac već složio sa osobnim uvjetima sa klubom nakon sastanka sa predsjednikom Danielom Levyem u Londonu u petak.

[su_watch_live_football]

25-godišnjak je ispao iz sastava PSG-a nakon dolaska velikih pojačanja kao što su Neymar, Di Maria i Julian Draxler, no Moura je još uvijek jedan odličan igrač.

Vjerujem da će se dobro snaći u Tottenhamu i da će dobiti šansu da se dokaže. Ranije ovog tjedna, ovaj transfer nije izgledao kao da će se desiti, jer se činilo da Moura želi u Španjolsku, no stvari su se izmijenile.

“Vjerujem da bih ja bio dobar za La Ligu, sa svojom brzinom i tehnikom”, izjavio je Moura za L’Equipe.

[su_bonus]

“Mislim da bi mogao dobro igrati, ali istina je da nije važno gdje igram, jer znam da sam sposoban i da ću raditi naporno.”

“Nije mi odvratno to što ne mogu igrati ovdje i dokazati se, stvari su se izmijenile ovog vikenda i nisam sretan.”

Sada zaista nema sumnje da Lucas Moura napušta PSG i vjerujemo da će on biti odličan dodatak u Tottenhamu zajedno sa Moussa Sissokom u tandemu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!