NaslovnicaVijestiSve je gotovo! Dva napadača za 170 miliona stižu u Manchester

Sve je gotovo! Dva napadača za 170 miliona stižu u Manchester

Sve je gotovo! Dva napadača za 170 miliona stižu u Manchester! Jose Mourinho će ovo ljeto potrošiti velike količine novca na pojačanja, a kako stvari stoje dva pojačanja, dva napadača već su na putu za Manchester.

Dva napadača za 170 miliona stižu u Manchester

Crveni đavoli i dalje imaju priliku završiti sezonu na prilično uspješan način ako uspiju osigurati kvalifikacije za Lige prvaka, ili osvojiti Europsku ligu. Sa već osvojenim Capital Cupom, koji su obezbjedili ranije, sezonu bi mogli proglasiti uspješnom.

The Independent piše da Zlatan Ibrahimović i Wayne Rooney gotovo zasigurno odlaze na ljeto, i zbog toga Jose Mourinho želi pojačanja u napadu.

>> Bivši nogometaš Citya suspendovan na 18 mjeseci

Dvije njegove želje su napadač Atletico Madrida Antoine Griezmann i Torinov as Andrea Belotti. Ova dva igrača koštat će United oko 170 miliona eura.

Griezmann se neprekidno povezuje s Unitedom i već neko vrijeme je Unitedova glavna meta. Ukoliko United izbori Ligu prvaka naredne sezone, napadač Atletica zasigurno dolazi u Manchester, jer je to bio jedan od preduslova koje je postavio čelnim ljudima Uniteda.

[su_bet365_live_koeficijenti]

 

Belotti igra u vrhunskoj formi ove godine. On je ove sezone za Torino, u svim natjecanjima postigao 27 golova. U Torinu su već postavili otkupnu klauzulu za njega koja iznosi astronomskih 90 miliona eura. Međutim, spominje se opcija u kojoj bi United nazad u Torino poslao Darmiana kao dio transfera za Belottia koji bi tada bio znatno umanjeniji. Dio novca bi isplatili odmah, a ostatk bi Torinu bio isplaćen u ratama.

Da li će doći do ovih transfera ostaje nam da vidimo, a prema svemu sudeći od realizacije transfera nismo daleko.


Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno! Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Sprema se drugi najveći transfer u povijesti nogometa: PSG i Barcelona...

0
Le Parisien izvještava da će PSG u ljetnom prijelaznom roku pokušati dovesti Laminea Yamala, najveći talent Barcelone koji ima otkupnu klauzulu od milijardu eura. Razumije...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!