NaslovnicaVijestiSVE JE GOTOVO: Nainggolan odlazi u Inter, poznato i koji broj dresa...

SVE JE GOTOVO: Nainggolan odlazi u Inter, poznato i koji broj dresa će nositi!

Prema pisanju talijanskih medija, zvijezda Rome Radja Nainggolan toliko je blizu prelaska u Inter, da je već odabrao i broj dresa koji planira nositi u novom klubu.

Nainggolan odlazi u Inter

Kako danas pišu novine Tuttosport, on će obaviti ljekarski pregled na Giuseppe Meazzi početkom sljedećeg mjeseca, nakon čega će biti i potvrđen transfer, koji bi trebao koštati oko 30 miliona eura. Pored novčane naknade, Nerazzuri će na Olimpico poslati i mladog talentiranog veznjaka Nicola Zaniola, koji sljedećeg mjeseca puni 19 godina.

[su_games]

Navodno, s obzirom da je Nainggolanov omiljeni broj četiri povučen u Interu otkako je legendarni Javier Zanetti završio karijeru, te da Ivan Perišić već dugo vremena nosi broj 44 na leđima, on je već odlučio kako će nositi dres sa brojem 22, ali sa plusom između brojeva. Tako nešto je uradio još jedan bivši igrač Intera, a riječ je o Ivanu Zamoranu, na čijem dresu je pisalo 1+8, jer je legendarni Ronaldo u to vrijeme već nosio njegovu omiljenu devetku.

30-godišnji Radja se krajem prošlog mjeseca i službeno oprostio od reprezentacije Belgije, nakon što ga izbornik Roberto Martinez nije uvrstio na konačnu listu od 23 igrača koji će nastupiti u Rusiji na Svjetskom prvenstvu. On je tom prilikom na svom instagram profilu napisao: “Moja reprezentativna karijera se završava, ali ne mojom voljom. Uvijek sam davao sve od sebe kako bih mogao predstavljati svoju zemlju. Od danas ću biti najveći navijač Belgije.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!