NaslovnicaVijestiSve je gotovo: Newcastle doveo pojačanje iz Borussije Dortmund

Sve je gotovo: Newcastle doveo pojačanje iz Borussije Dortmund

Sve je gotovo. Ostali su još samo medicinski pregledi. Newcastleov povratak u Premier ligu nakon što su ispali, mogao je biti osiguran brzo i učinkovito, ali su Svrake bile daleko od učinkovitih na transfer tržištu ovog ljeta.

Sve je gotovo

Iako je klub ovog ljeta završio poslove za Jacob Murphyja, Florian Lejeunea i Javier Manquilloa, menadžer Rafa Benitez je postao frustriran jer klub nije doveo dovoljno pojačanja, osobito sa početkom nove sezone koja se brzo približava.

Međutim, danas je stigla vijest da je klub zapravo posredovao ugovor za španjolskog veznjaka Borussije Dortmund Mikel Merinoa, vijesti koje će dočekati Benitezov uzdrah olakšanja.

Merino će putovati na sjeveroistok kako bi potpisao ugovor na St. James Parku, nakon što je proveo samo jednu sezonu u Dortmundu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Veznjak, koji također može djelovati kao obrambeni igrač, bio je dio španjolske momčadu do 21 godine koja je došla do finala ovoljetnog Europskog prvenstva, prije nego što ih je Njemačka pobijedila u finalu.

[su_bonus]

Bivši omladinac Osasune je prepoznat od Bundeslige kao jedan igrač za budućnost, ali se nije uspio skrasiti na Signal Iduna Parku i napravio je samo sedam nastupa za BVB.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!