NaslovnicaVijesti(VIDEO) Kamera sve snimila: Pogledajte kako se Mbappe žali na Neymara!

(VIDEO) Kamera sve snimila: Pogledajte kako se Mbappe žali na Neymara!

Zvijezda PSG-a Kylian Mbappe uhvaćen je kamerom kako se žali na svog suigrača Neymara. Snimci sa Canal + televizije sa sinoćnje utakmice protiv Montpelliera pokazuju kako se 22-godišnjak jadi suigraču Idrisseu Gueyeu o Brazilcu, koji je upravo pružio asistenciju Julianu Draxleru.

Kamera sve snimila

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

“On (Neymar) mi ne dodaje loptu”, rekao je Mbappe.

Pobjeda, koja je ostvarena bez izvjesnog Lionela Messija, donijela je PSG-u 10 bodova prednosti u odnosu na ostale ekipe u Ligue 1 na vrhu tabele, a njihov menadžer je zadovoljan sa onim što je vidio.

“Da, općenito, tim je danas bio jak”, rekao je bivši menadžer Tottenhama, a prenosi PSG Talk. “To je zaslužena pobjeda tima.”

“Postojala su dva različita razdoblja: prvo tijekom kojeg smo stvarali šanse, sa mnogo izravnijom igrom i manje strukturiranom od onoga što volimo raditi. u drugom poluvremenu smo imali puno više kontrole i stvarali smo prilike.”

“Zadovoljan sam večerašnjim nastupom.”

Sljedeći za francuskog diva je posjet Manchester Cityja na Parku Prinčeva, gdje se očekuje povratak Messija u susret starom menadžeru Pepu Guardioli.

Nadajmo se da će napetosti između Mbappea i Neymara do tada popustiti.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!