NaslovnicaVijestiMessi prvi put nakon Svjetskog prvenstva progovorio o incidentima s Van Gaalom...

Messi prvi put nakon Svjetskog prvenstva progovorio o incidentima s Van Gaalom i Weghorstom: Javno se pokajao

Lionel Messi prvi je put nakon Svjetskog prvenstva progovorio o incidentima koji su se dogodili tijekom i nakon utakmice četvrtfinala protiv Nizozemske.

Nakon što je zabio za vodstvo od 2:0, Messi je istrčao pred klupu Nizozemske i “narugao” se njihovom izborniku Louisu Van Gaalu, no incidentima tu nije bio kraj. Nakon što je Argentina prošla u četvrtfinale nakon jedanaesteraca, Messi je opet otišao na klupu Nizozemske i još jednom se verbalno sukobio s Van Gaalom.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Kapetan Argentine nije se smirio ni nakon izlaska s travnjaka. Dok je davao izjavu pred kamerama pored njega je prošao dvostruki strijelac za Nizozemsku Wout Weghorst, a Messi je potom burno reagirao.

“Što gledaš? Što hoćeš? Makni se tamo, glupane”, rekao je vidno nervozni Messi. Messi je o tim incidentima prvi put govorio u razgovoru u emisiji “Perros de la calle” na argentinskom radiju Urbana Play.

“Nisam razmišljao o tome što govorim, dogodilo se u trenutku. Znao sam što je sve Van Gaal govorio prije utakmice kako bi me iznervirao. Sada je sve iza nas, ne sviđa mi se što sam napravio Van Gaalu i Weghorstu i što sam rekao ono što sam rekao. Nisam napravio ništa planirano, tenzije su bile visoke i sve se dogodilo tako brzo. Ne želim ostaviti takav dojam, ali takve se stvari događaju”, rekao je Messi koji je potom dodao da mu je žao da veliki Diego Maradona nije živ da ga vidi kako diže pehar Svjetskog prvenstva.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!