NaslovnicaVijestiSve što trebate znati o finalu Europa lige

Sve što trebate znati o finalu Europa lige

Sve što trebate znati o finalu Europa lige. Svijet Kladjenja vam donosi sve što trebate znati nakon što je Liverpool rezervisao svoje mjesto u finalu Europa lige protiv Seville koja brani ovaj trofej.

Sve što trebate

Liverpool je pobijedio Villarreal 3-0 na Anfieldu večeras i zapečatio svoje mjesto u finalu koje se igra u srijedu 18. svibnja (20:45)

Sredinom tjedna susret će se održati na St. Jakob-Parku u Baselu, Švicarska i bit će uživo na Bet365 Live Streaming.

To će biti prvo finale Europskog klupskog takmičenja na stadionu od 36.000 sjedala.

Arena prozvana ‘Joggeli’ od strane navijača, sagrađena je 1998. godine, a otvorena 2001. godine, te je doma Basela, koji je eliminiran od strane Seville u ovom takmičenju.

Oba kluba će dobiti po 9.000 ulaznica sa još 9.000 prodanih navijačima iz cijelog svijeta putem UEFA.com

Stadion finala Europa lige

Sevilla je pobijedila Shakhtara 3-1 u drugom polufinalu te su prošli u finalnu fazu takmičenja, gdje će igrati protiv Redsa.

Jurgen Kloppova ekipa ima tri premierligaške utakmice prije vrhunca njihove sezone. Ugostit će Watford i Chelsea, a putovati u London kako bi igrali protiv West Hama.

[su_sportingbet_euro2016]

Pobjednici Europa lige će automatski da se kvalifikuju u grupnu fazu Lige prvaka naredne sezone.

Također će se kvalifikovati za UEFA Super kup, eksponat utakmica koja se igra u Augustu protiv ovosezonskih prvaka Europe, osvajača trofeja Lige prvaka.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!