NaslovnicaVijestiSve što trebate znati prije izvlačenja za dokvalifikacije Svjetskog prvenstva

Sve što trebate znati prije izvlačenja za dokvalifikacije Svjetskog prvenstva

Kada su kvalifikacije počele 4. rujna 2016. godine, bilo je 13 europskih mjesta za Svjetsko prvenstvo 2018 u Rusiji. Do sada je tu devet reprezentacija, Francuska, Portugal, Njemačka, Srbija, Poljska, Engleska, Španjolska, Belgija i Island koji su se izravno kvalificirali, a osam najboljih drugoplasiranih momčadi će se boriti za preostala četiri mjesta.

Sve što trebate znati

Koje zemlje se nalaze u ždrijebu?

Osam momčadi koje će se uputiti u dokvalifikacije su: Švedska, Švicarska, Sjeverna Irska, Republika Irska, Danska, Italija, Grčka i Hrvatska. Slovačka neće igrati u dokvalifikacijama, jer su najgore rangirana drugoplasirana momčad.

Procedura

Osam timova kvalificiranih za dokvalifikacije će biti podijeljeni u dva bubnja. Prvi će sadržavati četiri nositeljske zemlje, a preostale će ići u drugi bubanj. Nositeljske ekipe su odlučene po FIFA-inoj rang listi. Na temelju te rang liste, Švicarska, Italija, Hrvatska i Danaska će biti u bubnju 1, dok će Sjeverna Irska, Švedska, Republika Irska i Grčka biti u bubnju 2.

[su_bonus]

Redoslijed domaćih i gostujućih utakmica će biti odlučeno na izvlačenju.

Kada i gdje je izvlačenje?

Izvlačenje će se održati u FIFA-inoj kući u Zurichu u utorak 17. listopada u 14:00 (lokalno vrijeme), a bit će uživo na FIFA-inoj oficijalnoj stranici i YouTube kanalu. Očekuje se da će treneri svih osam momčadi biti prisutni, a domaćin će biti Vanessa Huppenkothen, zajedno sa Fernandom Hierrom koji će izvlačiti.

[su_no1forfootball]

Prve utakmice će se igrati između 9 i 11 studenog, a uzvratne između 12 i 14 istog mjeseca.

Kako stvari stoje, Hrvatska može dobiti Sjevernu Irsku, Švedsku, Republiku Irsku i Grčku. Što vi mislite tko bi po vama bio najbolji protivnik za našu reprezentaciju? Pa ako gledamo statistički, to je po mom mišljenju Grčka koja igra vrlo težak i grub nogomet, dok postižu i vrlo malo golova, no vrlo su neugodni protivnici. Koeficijente na eventualnog protivnika Hrvatske možete naći na bet365 kladionici.

UPLATI!
Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!