NaslovnicaVijestiSVE ZA NOVAC?! 71-godišnji Hiddink se vraća iz mirovine a za 4...

SVE ZA NOVAC?! 71-godišnji Hiddink se vraća iz mirovine a za 4 miliona godišnje će preuzeti…

U modernom nogometu novac je najvažniji, to je već dokazano u zadnjih nekoliko godina, a da je novac zapravo toliko važan dokazuju i oni koji su ga se odrekli kako bi sebi osigurali uživanje u mirovini a sada se vrećaju. Jedan od njih je i Gus Hiddink.

U svojoj iznimno bogatoj karijeri je legendarni nizozemski strateg Guus Hiddink trenirao PSV , Fenerbahče, Valenciu, Real Madrid, Betis, Chelsea i ruski Anzhi a bio je selektor Nizozemske, Južne Koreje, Australije, Rusije i Turske. Danas je 71-godišnji stručnjak uživao u zasluženoj mirovini, koju sada prekida. Ne zato što je neki atraktivni tim pokucao na njegova vrata, nego zato što je dobio poziv od … Kine!

>> ŠOKANTNO OTKRIĆE SERGIO RAMOSA: Evo što je rekao nakon što su mu zviždali na Wembleyu!

Sve je u to redu. čak i toštp su kineski klubovi spremni platiti masni novac kako bi doveli najbolje svjetske stručnjake. Ali ono što se dogodilo kod Hiddinka je to što nije dobio poziv od kineskog kluba. Hiddink je dobio poziv od kineskog nogometnog savezg koji je nizozemskoj legendi ponudio godišnju plaću od 4 milijuna eura. Ali da preuzme njihovu nacionalnu momčad, nego…

[su_cashout]

Hiddink će preuzeti kinesku reprezentaciju do 21 godine za 4 milijuna godišnje. „Bio sam veoma blizu odlasku u mirovinu, ali ovo je zanimljiv posao”, rekao je nizozemski stručnjak i otkrio da ima novi posao, iako još službeno, nitko nije potvrdio dogovor. Hiddink će reprezentaciju pripremiti za 21. Olimpijske igare  koje će se održati u Tokiu 2020. godine.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!