Švedski nogometaš postao hit: Prdnuo na utakmici i dobio crveni karton

Švedski nogometaš je hit nakon što je dobio crveni karton zbog prđenja tijekom utakmice – sa sucem koji ga je optužio za ‘namjerne provokacije’ i ‘nesportsko ponašanje’.

Švedski nogometaš

Adam Lindin LJungkvist, koji je igrao na lijevom beku u utakmici između Jarna SK rezervnog tima i Pershagen SK, dobio je drugi žuti karton u kasnim minutama zbog nečega što mediji nazivaju ‘bizarnim okolnostima’.

Bet365 banner 300x250

“Stomak mi se napuhao, jednostavno sam morao pustiti vjetar”, rekao je 25-godišnjak. “Tada sam dobio drugi žuti karton i onda crveni. Da, bio sam šokiran, to je najčudnija stvar koju sam ikada doživio u nogometu.”

“Pitao sam suca ‘Stvarno mi nije dozvoljeno prdnuti malo?’, odgovorio je ‘Ne’. Ja ne shvaćam, ali možda je mislio da sam prdnuo u svoju ruku i bacio prdež na njega. Ali nisam.”

[su_betathome5besplatno]

Izjava napadača Kristoffer Linde je išla ovako: “Stajao sam na dobroj udaljenosti, ali sam čuo prdež jasno i glasno. To je najčudnija stvar koju sam vidio na terenu, a igram nogomet već osam godina.”

Sudac, Dany Kako, potvrdio je da je Ljungkvist primio drugi žuti karton zbog prđenja na utakmici, objašnjavajući: “Ja sam to peripirao kao namjerne provokacije. On je to učinio namjerno i bilo je neprimjerno. Dakle, on je dobio žuti karton.”

[su_bet365_euro2016_copy]

Ljungkvist je zatim rekao za Aftonbladet: “Provociranje prdežom nije osobito pametno ili normalno. To je glupost – samo sam prdnuo i dobio crveni karton. Razgovarao sam sa sucem nakon toga, bio sam ljut, ali nije bilo loših riječi. Samo sam rekao da je lakrdijaš.”

Kako je rekao da je imao slične incidente i prije. “Jednom je bio igrač koji je stajao i popišao se uz teren. Pokazao sam mu žuti karton također.”

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)