NaslovnicaVijestiSven Ulreich se oglasio nakon najvećeg kiksa u karijeri

Sven Ulreich se oglasio nakon najvećeg kiksa u karijeri

Sven Ulreich, vratar Bayerna iz Munchena, oglasio se nakon najvećeg kiksa u karijeri, u sinoćnjem duelu protiv Reala, kada je “poklonio” loptu Benzemi koji je zatresao nebranjenu mrežu.

Bayern je poveo već u 3. minuti golom Joshuaa Kimmicha, koji je pogodio na asistenciju Corentina Tolissoa. Real je izjednačio na 1:1 u 11. minuti pogotkom Karima Benzeme, kojem je asistirao Brazilac Marcelo, što je bio i rezultat prvog poluvremena.

Već u 46. minuti golom Benzeme domaćin je udvostručio prednost. Gosti su ipak uspjeli izjednačiti na 2:2 preko Jamesa Rodrigueza u 63. minuti.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Obje ekipe su u nastavku imale po još nekoliko izglednih prilika, ali se rezultat nije mijenjao, što je Realu bilo dovoljno za plasman u finale.

U drugom polufinalnom meču u srijedu od 20.45 sati sastaju se Roma i Liverpool. U prvoj utakmici, koja se igrala prošle sedmice, Liverpool je na Anfieldu savladao Romu rezultatom 5:2.

>> Arturo Vidal omalovažavao Cristiana Ronalda na Instagramu prije utakmice protiv Real Madrida: Pogledajte kakav je ‘story’ postavio Vidal

>> KOLUMBIJAC NALJUTIO NAVIJAČE ŠIROM SVIJETA: Evo što je uradio protiv Real Madrida!

Bayernov vratar je u 46. minuti nevjerojatnom pogreškom poklonio pogodak Realu za vodstvo 2:1. Tolisso je vraćao loptu Ulreichu, a Bayernov vratar je u dvojbi što napraviti s loptom pogriješio, dopustio da mu ona prođe ispod noge i ravno pred Benzemu koji ju je poslao u praznu mrežu.

[su_live_koeficijenti_v2]

Nesretni golman je nakon utakmice shrvan ostao sam sjediti na travnjaku stadiona Santiago Bernabeu svjestan što je napravio u jednoj od najvažnijoj utakmici u svojoj karijeri. Susret je na koncu završio 2-2, čime je Real obranio pobjedu 2-1 iz prve utakmice.

“Ne može se opisati rečima koliko sam razočaran što smo ispali iz polufinala. Očajnički smo željeli da dođemo do borbe za trofej, dali smo maksimum, a onda mi se desila bespotrebna greška. Moja greška. Kako, ni sam ne znam da objasnim. Žao mi je i suigrača i navijača”, napisao je Ulreich u objavi na svom Instagram profilu.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!