NaslovnicaVijestiLiverpool će se boriti s Barcelonom za Majera

Liverpool će se boriti s Barcelonom za Majera

Lovro Majer postigao je pobjednički pogodak u utakmici Lige nacija između Hrvatske i Danske i time dodatno potaknuo glasine o njegovom mogućem odlasku iz Rennesa u nekog od europskih velikana.

Ljetos je bio blizu prelaska u Atletico Madrid, ali taj transfer nije realiziran te mu se sada javljaju drugi klubovi. Francuski mediji su prije dva dana objavili da se Barcelona raspituje za Majera, ali da im on nije nužno prioritet.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

S druge strane, britanski mediji javljaju kako bi Liverpool već ove zime mogao krenuti po hrvatskog predstavnika s obzirom na probleme u veznom redu Kloppovog tima.

Majer je prošle sezone u Rennesu zabio šest golova i devet asistencija u 36 nastupa. Francuzi su ga Dinamu platili 12 milijuna eura, a sada ga cijene na oko 60 milijuna eura.

Ukoliko se Majer proda za taj iznos bit će najskuplji hrvatski igrač u povijesti. Trenutni rekord drži Mateo Kovačić za kojeg je Chelsea platio Realu 45 milijuna eura.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!