NaslovnicaVijestiSVI SMO UZ NJEGA: Jese Rodriguez prolazi kroz najteže trenutke u životu

SVI SMO UZ NJEGA: Jese Rodriguez prolazi kroz najteže trenutke u životu

Ono što se dešava nogometašu Stokea, Jese Rodriguezu niko ne bi poželio ni najgorem neprijatelju, a on je i sam to rekao. Jose Rodriguez, trenutno ne može igrati nogomet. Njegov sin se bori za život i to mu je prioritet do daljnjeg.

Jese Rodriguez

Nogometaši obično žive živote koje obični smrtnici samo mogu sanjati. No, često se desi da smo u krivu, jer osim slave i novca, što je, naravno, glavni prioritet svih nogometaša tokom aktivne igračke karijere, i oni su samo obični ljudi sa svakodnevnim problemima u životu.

David Silva nedavno je otkrio da se može igrati nogomet jer se liječnici bore za život njegovog prerano rođenog sina asada se slična stvar desila i sa njegovi sunarodnjakom Jeseom.

>> Pronašao novi klub: Legendarni Diego Forlan potpisao za 10. klub u karijeri

Španjolksi internacionalac i član Stokea prolazi korz najteže razdoblje u životu. Njegov sin se nalazi u životnoj opasnosti. Nogometaš Engleskog Stoke Citya dobio je dozvolu za odlazak u Madrid, gdje je nalazi njegova obitelj.

[su_bonus]

“Ovo ne bi poželio ni najgorem neprijatelju. Nevjerojatno je kako takva stvar može utjecati na vas, ali mi se borimo i ne odustajemo”, rekao je 24-godišnji nogometaš, koji je zadnju utakmicu za Stoke City odigrao na kraju naovembra. Jese u Madridu trenira s kondicionim trenerom kojeg sam plaća te na taj način pokušava da ostane u formi.

[su_bet365_100_bonus]

Jese je nogometaš francuskog PSG-a na posudbi u Stokeu, ali u prošlosti je bio član Real Madrida.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!