NaslovnicaVijestiSvi su ludi za Poljakom: Gdje Lewandowski nastavlja karijeru?

Svi su ludi za Poljakom: Gdje Lewandowski nastavlja karijeru?

Robert Lewandowski postigao je 23 pogotka u 25 utakmica za Bayern ove sezone, taj podatak govori nešto o njemu. Kao i obično, kada netko postigne toliko pogodaka uvijek počinju i špekulacije o prelasku igrača u neki klub diljem svijeta.

OIR_resizer

Čini se kako je Manchester United jedan od glavnih kandidata u utrci za Poljakom. Za njegove usluge navodno Bavarcima nude 51 milijun funta. Jasno je kako Louis van Gaal na Old Trafford želi dovesti veliku zvijezdu, iako je već na pojačanja potrošio 250 milijuna funti.

Osim Crvenih vragova, za usluge Poljaka još su zainteresirani i veliki potrošači na tržištu poput PSG-a, koji mora pronaći zamjenu za Zlatana Ibrahimovića u bliskoj budućnosti.

Real Madrid također želi dovesti Poljaka jer su i dalje nejasne budućnosti Karima Benzeme i Cristiana Ronalda.

Bayern navodno traži 70 milijuna eura (51 milijun funti)za Poljaka, koliko nudi i Manchester United.

[su_bet_at_home_1]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!