NaslovnicaVijestiSvi žele Lorda: Još jedan klub iz Premier lige ga želi vidjeti...

Svi žele Lorda: Još jedan klub iz Premier lige ga želi vidjeti u svojim redovima

Nakon što je prije nekoliko dana interes za Lordom Bendtnerom pokazao Crystal Palace, u borbu za njegove usluge uključio se još jedan klub iz Premier lige. Opcija ima više, no čini se kako je gotovo sigurno da će karijeru nastaviti na Otoku.

OIR_resizer

ZA NAJBOLJEG SAMO NAJBOLJE: LORD BENDTNER KARIJERU NASTAVLJA U PREMIER LIGI

Bivša senzacija Arsenala već ove zime mogla bi se vratiti na Otok. Kakva li bi samo to bila promocija za Premier ligu…

Prema pisanju Guardiana, Hull City Stevea Brucea uključio se u utrku za Danca. Iako Bendtner grije klupu u Wolfsburgu, to mu je postalo dosadno i želi otići iz Njemačke.

Bendtner je tako u potrazi za novim klubom, iako mu je ostalo još 18 mjeseci ugovora sa njemačkim klubom.

No, neće Hull Cityju biti tako jednostavno dovesti Danca jer je i Alan Pardew rekao kako su velike šanse da će on baš doći u njihove redove.

[su_bet365_watch_live_football_veliki]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

 

Najnovije vijesti

Carlo Ancelotti otkrio što mu je Pep Guardiola rekao nakon utakmice

0
Nakon dramatične utakmice i serije penala u Manchesteru, Real Madrid se izborio za prolazak u polufinale Lige prvaka, pridruživši se PSG-u, Borussiji i Bayernu. "Ovakva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!