NaslovnicaVijestiSvjetska nogometna zvijezda uči Španjolski pred svoj transfer u Real Madrid

Svjetska nogometna zvijezda uči Španjolski pred svoj transfer u Real Madrid

Svjetska nogometna zvijezda uči Španjolski pred svoj transfer u Real Madrid. Izvještaji govore da je Robert Lewandowski spreman da pređe u Real Madrid i čini se da je poljski internacionalac počeo praviti prve korake ka prelasku u Los Blancose.

Svjetska nogometna zvijezda

Priče koje se okreću oko budućnosti napadača u posljednje vrijeme se gomilaju, a sada je njemački BILD objavio kako je Lewandowski počeo učiti španjolski jezik dok pokušava poticati željeni trnasfer u Real Madrid.

Bivši igrač Dortmunda je također bio povezan sa Manchester Unitedom i Chelseajem, ali smatra se da želi samo u Madrid, protiv kojeg je odigrao jedan od svojih najboljih nastupa u četvrtfinalu Lige prvaka (4-1) na Signal Iduna Parku, gdje je postigao sva četiri gola u 2013. godini.

Španjolski nogometni stručnjak Guillem Balague je nedavno izvijestio kako je, unatoč tome što postiže golove u Njemačkoj i što je osvojio tri naslova Bundeslige, on ipak želi da igra za Real Madrid.

Pisajući za AS, Balague je rekao da će Poljak napraviti transfer u Real Madrid sljedećeg ljeta, nakon što se nedavno žalio na nedostatak konkurencije u Bayernovoj ekipi i zamjerivši im na nedostatku novih pojačanja.

[su_live_koeficijenti_v2]

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge, tvrdio je da je agent Lewandwoskog iza svih tih komentara, ali Balague također kaže da predstavnici izražavaju samo želje svog klijenta, koji je rekao da je opsjednut Real Madridom.

U intervjuu za Bild, Rummenigge je rekao da Lewandwoski neće napustiti Bayern u bliskoj budućnosti, a sam igrač također pobija tvrdnje.

“Žao mi je zbog toga što je rekao. Nije prvi put da je govorio loše o našem klubu i zna da je njegov agent iza tih izjava.”

Od dolaska u slobodnom transferu iz Dortmunda 2014. godine, Lewandowski je postigao 121 gol u 156 utakmica za Bayern i široko je priznat kao jedan od najvećih napadača u svjetskom nogometu.

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Poznati Slovenac optužen za zlostavljanje supruge, prijeti mu kazna od pet...

0
Prema izvještaju Slovenskih Novica, donedavni slovenski reprezentativac Tim Matavž, koji je od prošle godine član hrvatskog prvoligaša Gorice, suočava se s ozbiljnim optužbama. Njegova...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!