NaslovnicaVijestiSvjetski prvak u FIFA-i 15: Messi se uplašio igrati sa mnom

Svjetski prvak u FIFA-i 15: Messi se uplašio igrati sa mnom

Možete li zamisliti da ste toliko dobri u FIFA-i da ste doslovce svjetski prvak?

OIR_resizer

Jedan čovjek to ne mora zamisliti, u ponedjeljak je imao čast prisustvovati dodjeli Zlatne lopte u Zurichu.

Abdulaziz Alshehri iz Saudijske Arabije osvojio je Svjetsko prvenstvo u FIFA- 2015. prošlog svibnja te je uz nagradu od 20.000 dolara dobio i kartu za dodjelu Zlatne lopte.

25-godišnjak ne samo da je otišao na dodjelu, već je imao priliku i upoznati igrače poput Cristiana Ronalda, Neymara, Luke Modrića, pa i Messija.

Ronaldo mu je i dodijelio certifikat za osvajanje natjecanja.

Na dodjelu Zlatne lopte stigao je u limuzini u kojoj su bile i igraće konzole, kao i TV, no nitko nije imao hrabrosti zaigrati protiv Alshehrija.

“Messi nije želio igrati sa mnom jer nije želio izgubiti. Neymar, pak, ima ugovor sa drugom igricom koja je rival FIFA-i”, rekao je Alshehri u intervjuu za Goal.com.

“Čini mi se kako Ronaldo ne igra FIFA-u. Pitao sam ga te mi je rekao kako ne igra. Mislim da mi je trenutak kada sam dobio trofej za osvajanje Svjetskog prvenstva u FIFA-i bio najbolji trenutak u mom životu.”

“Nakon sjajnog iskustva u ponedjeljak, zapitao sam se. Ne znam što je bolje. Možda je to trofej koji sam dobio, a možda je to što sam prisustvovao dodjeli Zlatne lopte. Nevjerojatno je bilo upoznati sve te igrače, rukovati se s njima, razgovarati. Oni su stvarno jednostavni, nisu ono što vidimo na TV-u.”

“Čak i kada sam bio na press konferenciji, prije nego što su ušli, sva trojica bila su iza pozornice i svi su se smijali. Nisu komplicirani kao što mediji govore.”

Nevjerojatno, kakva je to samo večer za njega bila. Ovo je vjerojatno san svakog onog tko prati najvažniju sporednu stvar na svijetu.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!