NaslovnicaVijesti"Svojoj mami sam dao nadimak Jose Mourinho"

“Svojoj mami sam dao nadimak Jose Mourinho”

Raheem Sterling je otkrio da je svojoj mami dao nadimak Jose Mourinho, a kao razlog navodi sve njene kritike koje mu upućuje nakon utakmica.

Svojoj mami sam dao nadimak Jose Mourinho
“Svojoj mami sam dao nadimak Jose Mourinho”

Krilni napadač Manchester Cityja je otkrio da ima blizak odnos sa majkom Nadine, koja ga je podržavala na njegovom putu iz Queens Park Rangersa do Liverpoola, a zatim i do Cityja.

Međutim, Sterling je objasnio da je ona često i njegov najveći kritičar, da je slična portuglaskom treneru Mourinhu jer mu često nakon njegovih nastupa ukazuje šta je mogao bolje uraditi.

“Nakon utakmice dobijate poruke od prijatelja i porodice, a mogu iskreno reći da sam ove godine većinu poruka dobio od svoje mame, poput ove ‘nisi bio u kaznenom prostoru onoliko koliko bi trebao biti, trebao bi igrati bliže golu kako bi postigao gol’.”

“Ne mogu da vjerujem u njen nivo razmišljanja. Zapravo je zovem Jose Mourinho, jer onda misli da je Chosen One.”

“Da budem iskren, na početku moje karijere, kada sam imao 17 godina, ona nije znala mnogo o tim stvarima. Znala je sva pravila i takve stvari. Sada mi je pomalo neugodno jer znam da su to stvari koje i sam pokušavam promijeniti na bolje, a još mi i ona ukazuje na njih, tako da mi se to ne sviđa i pomalo mi smeta.”

Sterling je znatno napredovao otkako je stigao u Manchester City za čak 44 miliona funti. 21-godišnjak je bio na udaru kritika zbog velike količine novca za koju je doveden, ali on je na to odgovorio pristojnom formom.

Postigao je šest golova u 27 ligaških nastupa, kao i tri gola u Ligi prvaka, te uveliko pomogao timu da stigne do četvrtfinala takmičenja.

[su_bet365_watch_live_football_mali]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!