NaslovnicaVijestiSvrgnut sa prvog mjesta: Mesut Ozil više nije kralj asistencija

Svrgnut sa prvog mjesta: Mesut Ozil više nije kralj asistencija

Mesut Ozil više nije kralj asistencija. Nakon što nije uradio ništa u svoja posljednja četiri nastupa za Arsenal, njemačkog reprezentativca su pretekli, a navijači Tottenhama mogu također biti iznenađeni da vide Roberta Soldada u top 10.

Mesut Ozil više nije kralj asistencija

Mislili ste da je Mesut Ozil bio kralje asistencija u Europi? Razmislite ponovo! Nakon četiri uzastopne utakmice u kojima nije asistirao u Premier ligi, Arsenalova zvijezda je svrgnuta sa trona.

Njemački internacionalac je imao zapanjujući početak sezone, gdje je imao 16 asistencija do Božića i bio je siguran da će razbiti dugogodišnji rekod Thierry Henryja.

Dok je Ozil još uvijek u nadanju da će oboriti Henryjev rekord, on je svrgnut sa prvog mjesta u Europi, nakon što nije uspio da asistira ni jednom od početka ove godine.

Umjesto njega, sada je kralj asistencija igrač Borussie Dortmund, Henrik Mkhitaryan koji vodi sa najviše asistencija od bilo kojeg igrača u prvih pet liga u Europi, nakon prikupljenih 17 u svim natjecanjima ove sezone.

[su_bet365_200_bonus_mali]

Asistencije-vert

Mesut Ozil (Gelsenkirchen, 15. listopada 1988.) njemački je nogometaš turskog podrijetla. Igra na poziciji prednjeg veznog igrača. Trenutačno igra za engleski nogometni klubArsenal i njemačku nogometnu reprezentaciju.

Karijeru je Özil započeo u Schalkeu da bi 2008. za 5 milijuna eura prešao u Werder iz Bremena. Nakon sjajnog nastupa na Svjetskom nogometnom prvenstvu 2010. prodan jeReal Madridu za 18 milijuna eura. 2. rujna 2013. Mesut odlazi iz Reala u Arsenal za 50 milijuna eura.

Za Njemačku je debitirao 2009. godine. S Elfom je 2014. godine postao svjetski prvak osvojivši Svjetsko prvenstvo koje se održavalo u Brazilu.

[touchcarousel id='1']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!