NaslovnicaVijestiTABELA: Evo ko je od klubova iz Premier lige najviše potrošio u...

TABELA: Evo ko je od klubova iz Premier lige najviše potrošio u prijelaznom roku!

Nova sezona Premier lige otvara se večeras utakmicom između Arsenala i Leicestera na Emiratesu, kao i svake sezone, pojedini klubovi su odriješili kesu za pojačanja, a evo ko je od njih najviše potrošio u ovom prijelaznom roku.

prijelaznom roku

Nogometni sladokusci trljaju ruke, pošto večeras počinje nova sezone engleskog elitnog ranga, Premier lige, najgledanije i najatraktivnije na svijetu, te svakako i najskuplje, s obzirom na to koliko novca se vrti oko transfera, TV prava i sponzorskih ugovora.

Kao i u svakom prijelaznom roku, engleski klubovi su prednjačili u iznosima izdvojenim za transfere, a po običaju, na vrhu liste su najveći i najbogatiji klubovi.

[su_premierleague]

Naravno, neće biti nikakvo iznenađenje ako vam otkrijemo da je na prvom mjestu Manchester City, klub bogatih arapskih vlasnika, koji je za 6 novih igrača izdvojio čak 240,5 milijuna eura!

Iza njih slijedi gradski rival Manchester United, koji po običaju također nije štedio, te su za samo četiri igrača potrošili 164,4 milijuna eura.

Aktualni prvak Chelsea iz klupske kase je izdvojio 140 milijuna za šestoricu nogometaša, a klub sa Stamforda zatvara krug klubova koji su ovog ljeta potrošili više od 100 milijuna.

Premier liga: Arsenal – Leicester, OČEKIVANE POSTAVE, analiza i prijedlog za klađenje

PREMIERSHIP – NAJAVA SEZONE 2017/2018

U remont momčadi (čak 8) novih igrača Everton je uložio 98 milijuna eura, dok je prvak iz sezone 2015/16, Leicester, potrošio 58,7 milijuna na 5 pojačanja.

U odnosu na najveće rivale, Arsenal i Liverpool su bili poprilično štedljivi (53 i 51 mil.€), a zanimljivo je da viceprvak Tottenham, i Stoke koji je doveo šestoricu novajlija, nisu potrošili apsolutno ništa!

Tottenham je i jedini klub koji nije doveo nijednog novog igrača, dok je novajlija Huddersfield potpisao čak jedanaestoricu!

Specijalizovani njemački portal za transfere transfermarkt.de donosi tabelu sa iznosima koji su engleski klubovi potrošili u ovom prijelaznom roku, uz broj novih igrača koje su momčadi dovele.

KLADI SE NA PREMIER LIGU

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!
Kladjenje forum

.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!