NaslovnicaVijestiTajna iz svlačionice Uniteda napokon otkrivena: Kako je reagovao Alex Ferguson na...

Tajna iz svlačionice Uniteda napokon otkrivena: Kako je reagovao Alex Ferguson na kung-fu potez Erica Cantone!

Nakon 22 godine, dobro čuvana tajna izašla je na vidjelo. U susretu između Crystal Palacea i Manchester Uniteda,  Eric Cantona je na toj utakmici dobio crveni karton, zbog nesportskog ponašanja koje je ušlo u historiju ove igre. Kung fu potezom je napao domaćeg navijača nakon što su prethodno razmijenili par sočnih psovki.

Tajna iz svlačionice Uniteda

Cantona je opružen od Engleskog suda za kazneno djelo, ali je izbjegao zatvor te je morao odraditi 120 sati društveno korisnog rada, osim toga, dobio je devet mjeseci zabrane igranja nogometa.

Sve je to poznato, ali nije bilo poznato kako je reagirao tadašnji trener Uniteda Alex Ferguson. Sada je i to otkrio tadašnji napadač Uniteda, Lee Sharp.

>> Pročitat će te, ali nećete vjerovati: Klubovi sa najčudnijim imenima na svijetu!

Nakon utakmice u svlačionicu je došao Ferguson, bijesan kao ris. Para mu je izlazila iz ušiju“, slikovito je opisao događaj Sharp te nastavio: “Ferguson bacio sve što je bilo na stolu u svlačionici- Tu su bili čajevi, sendviči, jaja … i kiseli krastavci iz sendviča su prošli ravno pored nasi svi smo mislili u tom trenutku da će se fizički obračunati sa Cantonom.

A onda, Sharp je citirao Ferguson: “Počeo je vikati: Jebi se, Pallister Nemaš pojma kako se igra sa glavom, ne možeš presjeći ni jednu loptu… Spor si, moja baka trenira i igra bolje od vas. Uništit ću te na treningu sutra.

Potom se Ferguson okrenuo prema Cantoni i nastavio sa mirnim tonom: “Eric, ne smiješ se tući i raditi više takve stvari!”

Svi u svlačionici bili su šokirani Fergusonom, jer je Cantona, iako je učinio takav skandal, prošao i bez verbalnog upozorenja. To zaista govori kakav nogometaš i autoritet je bio Cantona na terenu u svlačionici i van terena.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Milan prodaje dva ključna igrača za 200 milijuna eura!

0
Nakon nedavnog poraza Milana od Intera u posljednjem derbiju, uz činjenicu da je Inter tim trijumfom osvojio svoj 20. naslov prvaka u povijesti, žestoko...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!