NaslovnicaVijestiTajno oružje Atletico Madrida: Borba na dva fronta

Tajno oružje Atletico Madrida: Borba na dva fronta

Tajno oružje Atletica večeras će biti njihov timski rad i želja za prolaskom u posljednju fazu takmičenja. Atletico Madrid se mora osloniti na njihov timski rad kako bi večeras dobili Bayerna u polufinalu Lige prvaka i prošli u svoje drugo finale u posljednje tri sezone.

Tajno oružje

Atletico je pobijedio Nijemce 1-0 u prošlotjednoj prvoj utakmci i uzeli su malu prednost u odnosu na Munchen, gdje će gledati da ponove svoj podvig iz 2014. godine i prolazak u finale.

Real Madrid, koji je pobijedio Atletico u njihovom posljednjem finalu, igra sa Manchester Cityjem u drugoj polufinalnoj utakmici na Santiago Bernabeu nakon utakmice bez golova na Etihadu.

Atletico Madrid će u večerašnju utakmicu ući sa pobjedničkim nizom od sedam utakmica u svim natjecanjima, a šest u kojima nisu primili pogodak. Također su se izjednačili sa Barcelonom na tabeli, gdje imaju isto bodova, iako su na drugom mjestu zbog međusobnih odnosa, sa još dvije utakmice preostale da se igraju.

Oni su ekipa koja je primila samo nekoliko golova u Europi. Također su postigli u skoro svakoj utakmici od sredine sezone do sada. Igrat će na pobjedu kako kaže Fernando Torres, sve će uraditi kako bi ispunili svoj san. Ali da li će to biti dovoljno protiv velikog Bayerna na Allianz Areni.

[su_sportingbet_euro2016]

Madriđani se oslanjaju na svoj timski rad koji je jedan od najboljih u Španjolskoj, pa čak i u Europi. Simeone je napravio nevjerovatne stvari sa timom i u ovom trenutku se bori za dvije titule.

Mentalitet Atletico Madrida se vidi na terenu i vidi se da se stvarno bore jedni za druge, a svaka utakmica je borba, tako isto i za Bayern Munich koji će željeti da ostvari očekivanja navijača kod kuće. Bayern je vjerovatno jedan od najboljih timova sa kojim se Atletico suočava ove sezone.

Trener Atletico Madrida će imati braniča Diego Godina koji se vratio nakon ozljede zadnje lože, ali nije želio otkriti da li će Urugvajac igrati.

Posao koji je Atletico Madrid napravio u posljednje četiri i pol godine im se postupno isplatio. Imaju vrlo mlade igrače i fantastičan tim sa kojim Simeone uživa raditi.

Da li će timski rad mladih igrača Atletico Madrida biti dovoljan u večerašnjem susretu, ostaje nam da vidimo, ali sigurni smo da će to biti jedna vrlo teška i dobra borba za finale ovog prestižnog takmičenja.

Naš forum, mjesto gdje se analiziraju utakmice, predlažu tipovi, i razmjenjuju mišljenja o utakmicama. Bez plaćanja i bilo kakve naknade, potpuno besplatno. Registrujte se, nemate što izgubiti.

REGISTRUJ SE NA FORUM!

Nagradna Igra – Pogodi TIPOVE i OSVOJI 10 €

Bet365 kladionica vam nudi i velike bonuse koje možete dobiti ukoliko se registrujete na banneru ispod. Bet365 online kladionica je jedna od najpoznatijih na svijetu koja broji oko sedam miliona korisnika iz 200 različitih zemalja širom svijeta. Očekujte vrlo široku ponudu na sve vrste sportova i veliki izbor klađenja uživo. 

[su_bet365_200_bonus_veliki]

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!