NaslovnicaVijestiTAKO NEŠTO MNOGI SAMO SANJAJU: Wenger bio blizu potpisa za (po)najbolji klub...

TAKO NEŠTO MNOGI SAMO SANJAJU: Wenger bio blizu potpisa za (po)najbolji klub svijeta

Do sada se ovo držalo u tajnosti, no bivši predsjednik (po)najboljeg kluba na svijetu otkrio je kako je Arsene Wenger bio blizu potpisa za njegov klub.

OIR_resizer

Bivši predsjednik Real Madrida Ramon Calderon rekao je kako je trener Arsenala Arsene Wenger bio blizu potpisa za Kraljevski klub, no kako je ipak odlučio ostati na sjeveru Londona.

Bivši šef Kraljeva rekao je kako je u nekoliko navrata u prošlom desetljeću pokušao dovesti Francuza, no kako je Wenger odlučio kako njegovo srce pripada Arsenalu.

“Mislio sam da svatko – bio trener ili igrač – u jednom trenutku u svojoj karijeri želi doći u klub kao što je Real Madrid, pogotovo ako je u tom klubu više od 15 godina”, rekao je Calderon za Mirror.

“Pričao je sa mnom o dolasku u Real Madrid, a u jednom trenutku je čak bio i jako zainteresiran. Sjećam se kada je rekao: ‘Ideš li u Hollywood ponovno ili ideš napraviti nogometnu momčad?'”

“Stvari za nas nisu išle onako kako smo željeli, a on je očito volio Arsenal. Njega nikada nećete vidjeti kako se raspravlja s nekim. Možda će biti rasprava o lošem suđenju, ali ne na onakav način kao što to Mourinho radi.”

“On je jako, jako pametan čovjek. Predivan je trener i drago mi je što je uspješan u poslu koji radi, ali isto tako smatram da bi mu bilo dobro u Madridu. No, Real Madrid nekada je jako težak za voditi.”

Iako i dalje ima onih navijača Topnika koji kažu ‘U Arsenea vjerujemo’, ima i onih koji smatraju da bi 64-godišnjak trebao napustiti klub.

Opet su ga uzeli na ‘zub’ navijači zbog loše odrađenog ljetnog prijelazno roka. Topnici su trenutno na šestom mjestu u uvodne četiri utakmice, a ovaj vikend na Emiratesu dočekuju Stoke City.

[touchcarousel id=’1′]

 

 

 

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!