NaslovnicaVijestiTalijanska apokalipsa: Kako su talijanski mediji reagirali na ispadanje njihove reprezentacije

Talijanska apokalipsa: Kako su talijanski mediji reagirali na ispadanje njihove reprezentacije

Vodeći talijanski sportski medij pozdravio je dolazak ‘apokalipse’ nakon što se Azzurri po prvi puta od 1958. godine nisu kvalificirali na Svjetsko prvenstvo.

Talijanska apokalipsa

Nakon što su izgubili prvu utakmicu dokvalifikacija u Švedskoj u Stockholmu, Italija je trebala pobjednički nastup na rasprodanom San Siru u ponedjeljak.

Unatoč njihovim naporima, Švedska je uspjela izdržati da ne primi gol i kvalificirala se u Rusiju, dok je Gianluigi Buffon emocionalno u suzama najavio kraj svoje reprezentativne karijere, gdje je odigrao 175 utakmica za Italiju.

La Gazzeta dello Sport okrivila je ‘propuštene prilike’ u članku pod naslovom ‘Italijo, ovo je apokalipsa.”

[su_premierleague]

“Nećemo biti sa vama i nećete biti sa nama. Tako velika ljubav mora biti rezervirana za druge stvari. Italija neće sudjelovati na Svjetskom prvenstvu.”

“Bit će neizbježne posljedice, ali samo da vidimo da li se zaustavljaju sa Giampiero Venturom ili idu dalje.”

Talijanski mediji uglavnom su okrivili trenera Giempiera Venturu za ove loše kvalifikacije, no on je pod ugovorom do 2020. godine.

La Gazzetta ima nade da će 69-godišnji Carlo Ancelotti sada zasjesti na toj poziciji trenera Italije, pišući: “Ventura je sada gotovo, Carlo Ancelotti bi mogao biti idealna zamjena.”

[su_bonus]

“Tko god dođe, morat će obnoviti ruševine i raditi prema Euru 2020”, rekli su talijanski mediji.

“Najviše bi voljeli vidjeti Ancelottija, ali postoji mogućnost da bi se i Conte mogao vratiti.”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!