NaslovnicaVijestiTRANSFER VIJESTI: Dembele u West Ham, Bakayoko u Chelsea, Fonte u Manchester...

TRANSFER VIJESTI: Dembele u West Ham, Bakayoko u Chelsea, Fonte u Manchester United?

Mnogo je špekulacija o klubovima iz Premier lige i njihovim mogućim pojačanjima, a donosimo vam tri najzanimljivija transfera koja bi se mogla ostvariti ovog mjeseca.

Moussa Dembele u West Ham

Kako piše škotski Daily Record, Celtic je odbio ponudu West Hama od 20 miliona funti za sjajnog Moussu Dembelea. 20-godišnji Francuz briljira ove sezone u dresu Celtica, te je postigao 19 golova u svim takmičenjima.

Od tih 19, četiri gola je postigao u dva derbija protiv velikog rivala Rangersa, kao i dva protiv Guardiolinog Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Liverpool i Tottenham Hotspur su također pokazali interes, ali za prvi potez se odlučio West Ham, koji će poslati novu ponudu. Tim Slavena Bilića očajnički treba novog napadača, a druga opcija je Lyonov Alexandre Lacazette, za kojeg su bili zainteresovani i prošlog ljeta.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]
Tiemoue Bakayoko u Chelsea?

Engleski Daily Mail piše kako je Monacov defanzivni vezni Tiemoue Bakayoko glavna meta Chelseaja ove zime, a Antonio Conte je spreman izvojiti velike novce od prodaje Oscara za 60 miliona funti kako bi doveo mladog Francuza.

22-godišnjak igra odlično ove sezone u dresu Monaca, gdje je jedan od ključnih igrača. Pored Chelseaja, interes za igrača je pokazao i Mourinhov Manchester United.

[su_tipbet_7eur_no_deposit]
Jose Fonte u Manchester United?

Iskusni defanzivac i kapiten Southamptona, Jose Fonte, je prema pisanju engleskih medija zatražio transfer iz kluba. 33-godišnji osvajač prošlogodišnjeg Eura ima još 18 mjeseci ugovora sa ‘Svecima’, te je jasno dao do znanja da želi što prije otići.

Fonte je odbio novi ugovor sa povećanom platom, te priznao da želi napustiti klub. Manchester United je za njega slao ponude krajem prošlog ljeta, a čini se da Jose Mourinho još uvijek nije odustao od svog sunarodnjaka, koji bi bio sjajno pojačanje u timu ‘Crvenih vragova’.

[su_bet365_novo__koeficijenti]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Trener ženske momčadi Leicestera dobio otkaz zbog romantične veze s igračicom

0
Willie Kirk (45), menadžer engleskog ženskog nogometnog kluba Leicester City Women, smijenjen je nakon što je interna istraga utvrdila da je prekršio pravila ponašanja....

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!