NaslovnicaVijestiRobert Lewandowski: "Ne želim više igrati za Bayern"

Robert Lewandowski: “Ne želim više igrati za Bayern”

Poljski reprezentativac Robert Lewandowski je rekao da ne želi nastaviti svoju karijeru u Bayernu. Sa njemačkim prvakom ima još godinu dana ugovora, ali htio bi napustiti klub što prije.

“Ne vidim mogućnost da nastavim sa Bayernom. Moja era u ovom klubu je gotova. Bavarci su ozbiljan klub i nadam se da me neće htjeti zadržati. Ne želim više igrati ovdje. Transfer je sada najbolje rješenje i nadam se da me neće zaustaviti”, rekao je Lewandowski na konferenciji za novinare.

Ukoliko nemate račun u bet365 kladionici, preuzmite sjajan BONUS DOBRODOŠLICE za sve čitatelje „svijetkladjenja.com“ portala od 100% na iznos uplate do 25€!

Jedan od najboljih napadača na svijetu bi sada trebao postati novi igrač Barcelone. Nakon što mu Bavarci nisu produljili ugovor, koji traje do ljeta 2023. godine, Lewandowski je dogovorio trogodišnji ugovor sa Barcelonom.

Kako pišu španjolski mediji, Bayern i Barcelona se još uvijek nisu dogovorili oko transfera, iako je njemački prvak rekao da ga neće pustiti ispod 50 milijuna eura ove sezone. Poljak je u Bayernu odigrao 374 utakmice u kojima je postigao 344 gola.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!