NaslovnicaVijestiTek što je debitirao za Juventus, Ronaldo oborio ovaj rekord!

Tek što je debitirao za Juventus, Ronaldo oborio ovaj rekord!

Portugalac Cristiano Ronaldo oborio je jedan rekord već u prvoj utakmici Serie A, iako nije postigao gol, niti upisao asistenciju u pobjedi nad Chievom u Veroni (2:3)

U prvoj utakmici nove sezone talijanskog nogometnog prvenstva i debiju Cristiana Ronalda prvak Juventus je kao gost svladao Chievo u Veroni sa 3:2 (1:1) spasivši se u 92. minuti.

Dvoboj je počeo očekivano i Juventus je poveo već u trećoj minuti preko Khedire. Domaćini su do poluvremena uspjeli poravnati golom Stepinskog u 38. minuti, a početkom nastavka i povesti kada je Giaccherini u 56. minuti iskoristio kazneni udarac. Ipak, prvak se spasio poraza zahvaljujući autogolu Banija u 75. minuti i golu Bernardeschija u drugoj minuti nadoknade.

[su_live_koeficijenti]

Debi Cristiana Ronalda u dresu Juventusa u 1. kolu Serije A je putem malih ekrana pratilo 2,3 milijuna ljudi, što je rekord u povijesti talijanske TV kuće Sky Italia.

Ronaldo je nastupio za Juventus u pobjedi Bianconera rezultatom 3:2 nad Chievom u gostima, odigrao je svih 90 minuta, ali nije postigao gol. Međutim, Gazzetta dello Sport piše da je utakmicu gledalo 2.330.234 gledatelja, što je udio ukupne publike od 11,9 posto.

Osim toga, zabilježeno je povećanje gledanosti u odnosu na prvu Juventusovu prošlosezonsku utakmicu za čak 68 posto kada je Stara dama igrala protiv Cagliarija kod kuće. Spomenuta brojka od 2,3 milijuna gledatelja je četvrta na popisu kada je riječ o rekordima u povijesti Skyja.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!