NaslovnicaVijestiTEMPERAMENTNI GATTUSO NIJE DUGO IZDRŽAO: U svom stilu prijetio najvećoj zvijezdi kluba...

TEMPERAMENTNI GATTUSO NIJE DUGO IZDRŽAO: U svom stilu prijetio najvećoj zvijezdi kluba koji je odlučio napraviti drastični potez

[su_oglas]

Tek što je preuzeo vodstvo Milanskog tima, Gennaro Gattuso nije dugo izdržao i već se uključio u prvi veći incident od kako je trener tima sa kojim je dva puta osvojio Ligu prvaka.

GATTUSO NIJE DUGO IZDRŽAO

Kada je odjeknula vijest da je vodstvo Milana do kraja sezone preuzeo Gennaro Gattuso, mnogi fanovi su već uplatili oklade koliko će proći vrmena da se bivši nogometaš crveno – crnih, poznat po mnogim incidentima iz vremena karijere, uplesti u neku svađu ili će eksplodirati tokom treninga ili utakmice.

>> Skandal u Italiji: Lazio zaprijetio izlaskom iz Serije A!

Očigledno, svi koji su se kladili potvrdno, neće dugo čekati, Talijani već izvještavaju o prvom incidentu iz tabora Milana. Zloglasni superagent Mino Raiola već je zatražio da klub prekine ugovor s mladim vratarom Gigi Donnarummom. Razlog bi trebao biti “moralne prirode”, ili drugim riječima: zbog takve odluke kriv je trener.

[su_no1forfootball]

Tijekom posljednjeg susreta talijanskog prvenstvu, gdje je Milan pobijedio Bolognu rezultatom 2-1, Gattuso je potpuno izgubio živce i okomio se na golmana svoje ekipe. Kada je na semaforu stojao rezultat 1: 1, Gattuso je primijetio da Donnarumma nije dovoljno brz te da se ne trudi da brzo vrati loptu u igru nakon čega je totalno van sebe uputio par oštrih riječi sa klupe Milana.

Donnarummi se nije svidjelo takvo ponašanje te je navodno Raioli rekao da želi raskinuti ugovor sa klubom prvenstveno zbog riječi koje mu je uputio Gattuse a one su glasile: “Ako ne uradiš na terenu, ono što ti ja govorim, ja ću uništiti, budalo!”

Da li je to kap koja je prelila čašu, ostaje nam da vidimo.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!