NaslovnicaVijestiKYLIAN MBAPPE PRIZNAO: Bio sam blizu prelaska u taj klub iz Premier...

KYLIAN MBAPPE PRIZNAO: Bio sam blizu prelaska u taj klub iz Premier lige!

Zvijezda Francuske reprezentacije i Paris Saint-Germaina Kylian Mbappe otkrio je kako je prošlog ljeta bio blizu prelaska u klub iz Premier lige, a riječ je o Arsenalu.

Mbappe želio u Arsenal

19-godišnjak se u prošlom ljetnom prelaznom roku povezivao sa transferom u brojne europske velikane, uključujući i Real Madrid i Barcelonu, ali se ipak na kraju odlučio za dolazak na Park prinčeva.

[su_games]

Međutim, u intervjuu za francuski Canal+, on je priznao da je održao sastanak sa bivšim trenerom ‘Topnika’ Arseneom Wengerom, te dodao kako je odlazak u klub iz sjevernog Londona bila ozbiljna opcija. Rekao je: “Susreo sam se sa Arseneom Wengerom, koji je izvrstan trener. On ima sjajnu reputaciju ovdje u Francuskoj, svi ga poštuju i zna razvijati mlade igrače. To je bila ozbiljna opcija za mene. Razmotrio sam prednosti i nedostatke svih klubova koji su pokazali interes, a obitelj mi je rekla da odluku moram sam donijeti, te da ona mora biti dugodočna. Zbog toga sam odlučio doći ovdje u PSG kako bih nastavio napredovati.”

Mbappe je danas nastupio od prve minute u dresu reprezentacije Francuske na utakmici protiv Australije, u okviru prvog kola grupne faze ovog Svjetskog prvenstva. ‘Trikolori’ su na kraju slavili rezultatom 2-1, te tako osvojli svoja prva tri boda, a on, iako je odigrao cijeli susret, nije uspio upisati ni gol, ni asistenciju.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

FA Kup mijenja ključno pravilo od sljedeće sezone

0
Od sljedeće sezone FA kupa neće biti ponavljanja utakmica u slučaju neodlučenog ishoda, objavili su iz engleskog nogometnog saveza. Od sezone 2024./2025. ovo pravilo...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!