NaslovnicaVijestiTeška povreda Danija Alvesa na meču protiv Genoe

Teška povreda Danija Alvesa na meču protiv Genoe

Juventus je potvrdio da je desni bek Dani Alves doživio ozbiljan prelom noge tokom utakmice protiv Genoe. Povreda je uslijedila nakon neopreznog starta Lucasa Ocamposa u 76. minutu igre, a Alves je iznesen na nosilima.

povreda

Kako je Juventus dotad već izvršio sve tri izmjene, završili su utakmicu sa igračem manje.

Testovi su potvrdili da je u pitanju prelom lijeve noge, te da će Brazilac odsustvovati sa terena na duže vrijeme, a danas bi trebalo da budu obavljene dodatne pretrage.

“Prve procjene obavljene u bolnici otkrile su da se radi o prelomu fibule lijeve noge, sutradan ćemo obaviti dodatne pretrage (ponedjeljak)”, objavio je Juventus u saopštenju.

Povreda Alvesa nije jedini maler koji je zadesio Staru damu, pošto je ustanovljeno i da je Leonardu Bonucciju napukao butni mišić.

Fudbaleri Juventusa poraženi su na gostujućem terenu u Genoi sa 3:1, u utakmici 14. kola talijanskog prvenstva i tako doživjeli treći poraz.

Genoa je povela golovima dvostrukog strijelca Giovannija Simeonea, u trećem i 13. minutu, a treći gol za domaće postigao je nogometaš Juventusa Alex Sandro, koji je u 29. minuti zatresao vlastitu mrežu.

Jedini gol za prvaka Italije postigao je Miralem Pjanić u 89. minutu.

Juventus je ostao na čelu tabele, ali se prednost nad drugoplasiranom Romom istopila na 4 boda, a sa istim zaostatkom prati ih i Milan. U sledećem kolu na svom stadionu u Torinu dočekuju Atalantu.

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!