NaslovnicaVijestiTheo Walcott: On je životinja, protivnici se neće htjeti suočiti s njim!

Theo Walcott: On je životinja, protivnici se neće htjeti suočiti s njim!

Prema mišljenju zvijezde Arsenala Thea Walcotta, novo pojačanje ‘Topnika’ Sead Kolašinac će usaditi strah u protivnike sljedeće sezone.

Walcott pohvalio svog suigrača

Bosanskohercegovački reprezentativac je debitovao u dresu Arsenala na jučerašnjoj utakmici Community Shielda protiv velikog rivala Chelseaja. Chelsea je poveo golom Victora Mosesa početkom drugog poluvremena, ali je Kolašinac postigao izjednačujući gol u 82. minuti, koji je omogućio njegovom timu da pobijedi nakon jedanaesteraca.

24-godišnjak je privukao pažnju engleske javnosti svojom nevjerovatnom fizičkom spremom, koja je najveći razlog zbog kojeg ga je Arsene Wenger doveo u klub nakon što mu je istekao ugovor sa Schalkeom ovog ljeta.

100€ BONUSA ZA IGRAČE IZ HRVATSKE!

200% BONUSA do 40€ za igrače iz Hrvatske, BIH, Srbije, Slovenije, Crne Gore i Albanije! Dakle ako otvoriš račun i uplatiš 20€ na računu ćeš imati 60€!

Njegov suigrač Theo Walcott je impresioniran novim pojačanjem kluba, te je nakon utakmice izjavio: “Trener će biti sudac, ali Sead Kolašinac je apsolutna životinja. Zasigurno se mnogi protivnici neće htjeti suočiti s njim ove sezone.”

Kolašinac je stigao kao prvo pojačanje ‘Topnika’ ovog ljeta, a prošle sezone je izabran u timu sezone u Bundesligi na svojoj poziciji lijevog beka.

[su_watch_live_football]

[su_bonus]

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

TIP DANA – Četvrtak 25.4: Brighton vs Manchester City

0
Za današnji tip dana smo pripremili utakmicu između Brightona i Manchester Cityja u Premier ligi. Ukoliko želite više besplatnih tipova posjetite nas na Svijet Kladjenja...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!