NaslovnicaVijestiThiago: Atletico igra najbolju obranu na svijetu

Thiago: Atletico igra najbolju obranu na svijetu

Bayern će u drugom kolu Lige prvaka odmjeriti snage sa Atleticom Madridom na Vicente Calderonu, a utakmica će se igrati prekosutra. Bit će to svojevrsna repriza prošlogodišnjeg finala najelitnijeg europskog klupskog natjecanja iz kojeg je Atletico izašo kao pobjedik. Igrač Bayerna, Thiago Alcantara rekao je da Atletico Madrid neće biti zadatak, a posebno je pohvalio njihovu obranu za koju smatra da je najbolja na svijetu.

thiagohamburgersvvbayernmuenchenbundesligagbby3c4bbkdl

“Jako se radujem ovoj utakmici. Atletico je prošle sezone igrao u finalu. Poznajemo ih iz polufinala prošle godine i znamo jako dobro kako igraju. Morat ćemo na raspolaganju imati sva oružja. Bolje se brane od nas, ili od Barcelone. Ma, igraju daleko najjaču obranu na svijetu”, rekao je Acantara.

Thiago je rekao da ova utakmica neće biti prilika za osvetu, te da oni uopšte ne razmišljaju o osveti – a naglašava da ovo nije polufinale i da neće biti toliko emocija.

“Ne razmišljamo o osveti za prošlu sezonu, ovo je potpuno drugačija utakmica. Ovo sigurno nije polufinale i sigurno neće biti toliko emocija, ali u isto vrijeme nama je važno da sa gostovanja donesemo što više bodova možemo.

U prvom kolu Lige prvaka Bayern je slavio protiv Rostova na Allianz Areni sa 5-0, a Atletico je bio bolji od nizozemskog PSV-a 0-1.

Najnovije vijesti

Arsenal donosi revolucionarnu promjenu: Uklanja tradicionalni grb sa dresa

0
Nogometni klub Arsenal najavio je iznenađujuću promjenu za nadolazeću sezonu, nakon što su odlučili ukloniti dugogodišnji tradicionalni grb s domaće garniture dresova. Umjesto ikoničnog...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!