NaslovnicaVijestiThiago Silva se nada da će Ibrahimović ostati u PSG-u

Thiago Silva se nada da će Ibrahimović ostati u PSG-u

Thiago Silva se nada da će Ibrahimović ostati u PSG-u. Švedski napadač je okružen ponudama s obzirom na to da se njegov ugovor sa PSG-om bliži kraju. Branič kluba iz Pariza, Thiago Silva se nada da će Zlatan Ibrahimović produžiti ugovor.

Thiago Silva se nada da će Ibrahimović ostati u PSG-u

Ibrahimović je postigao dva gola i asistirao za druga dva, gdje je PSG pregazio Reims jučer (4-1), još jedan korak prema tituli Lige 1.

34-godišnjem napadaču ugovor ističe na kraju sezone i navodno je meta Manchester Uniteda, nakon što je rekao novinarima da će se dogoditi velike stvari kada je u pitanju njegova budućnost.

Ali, Thiago Silva se nada da će švedski internacionalac ipak produžiti ugovor i ostati na Parku Prinčeva.

“Šta možemo reći o Zlatanu? On je sjajan igrač koji radi sjajne stvari”, rekao je Silva nakon pobjede protiv Reimsa.

[su_bet365_200_bonus_veliki]

“Mislim da će nastaviti ovako do kraja sezone. Po mom mišljenju on može obnoviti ugovor, ali ja nisam osoba koja odlučuje.”

Brazilski defanzivac našali se da će Ibrahimović otići ukoliko PSG osvoji Ligu prvaka.

“Možda ako osvoji ligu prvaka on će otići”, rekao je Silva kroz smijeh.

Gregory van der Wiel je još jedan igrač o kojem kruže glasine da odlazi na kraju sezone, ali je rekao novinarima da je otvoren za ostanak i novi ugovor.

“Da li želim novi ugovor? Da, naravno, ali ćemo vidjeti hoće li se moj agent dogovoriti sa klubom, ne želim da pričam o tome u ovom trenutku.”

[touchcarousel id='2']

[excerptlist num=5 cat=’Vijesti’ ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!