NaslovnicaVijestiThibaut Courtois odlazi iz Chelseaja: Prisilit će ih da ga prodaju u...

Thibaut Courtois odlazi iz Chelseaja: Prisilit će ih da ga prodaju u La Ligu

Thibaut Courtois odlazi iz Chelseaja. Prisilit će ih da ga prodaju u La Ligu. Antonio Conte nikada nije bio potpuno sretan lik u Chelseaju unatoč osvajanju Premier lige u svojoj prvoj sezoni u engleskom nogometu.

Thibaut Courtois odlazi

Kombinacija domišljatosti i neslaganja sa Romanom Abramovićem zbog politike transfera kluba ostavila je budućnost talijanskog stručnjaka da izgleda neizvjesno.

U nedavnom radio intervjuu, bivši menadžer Juventusa priznao je da nije namjeravao raditi u inozemstvu još mnogo vremena. To će sigurno uznemiriti navijače Chelseaja.

Ako mu bude dozvoljeno da dovede još nekoliko vrhunskih pojačanja u siječnju, to bi ga trebalo dugotrajno zadržati u Londonu – ali ako uspije zadržati trenutnu momčad netaknutom.

Nedostatak europskog nogometa prošle sezone bio je nesumnjivo ogroman bonus, jer su Plavci izgledali kao da im je nedostajalo više igrača kako bi pravili rotacije. Nakon što se Diego Costa pridružio Atletico Madridu, zasigurno neće biti u potrazi za prodajom svojih ključnih igrača.

[su_bonus]

Ipak, čini se da je Chelsea u stvarnoj opasnosti od gubitka Thibaut Courtoisa, ne po prvi put do sada.

Belgijanac je dugo imao ambicije povratka u La Ligu, gdje je tri godine proveo sa Atletico Madridom.

Nakon Chelseajeve nesretne sezone 2015/16, koja je imala ispade sa trenerom vratara, činilo se gotovo neizbježnim da će Courtois biti na izlaznim vratima.

Pitanje o njegovoj budućnosti ponovo dolazi na dnevni red, sada kada ulazi u posljednje dvije godine svog ugovora. Chelsea će nerado dopustiti da prođe još jedna godina i ponuditi mu novi ugovor.

Samo jedna destinacija na umu

Ono što je zabrinjavajuće je da je španjolska publikacija Marca predložila da je Courtois već postavio svoje ciljeve igranja za Real madrid i zna kako će prisiliti Chelseaja da ga proda 2018. godine, jer ga neće htjeti izgubiti u besplatnom transferu godinu dana kasnije.

Zinedine Zidane je možda odlučio da se pridržava Keylor Navasa za sada, unatoč brojnim pogreškama u posljednje vrijeme. Ipak, sa igračem Kostarike koji ima 30 godina, Los Blancosi još uvijek razmišljaju o dugoročnoj zamjeni.

Zabilježeno je da se Courtois smatra idealnim za taj posao, u dobi od 25 godina kada je idealna mješavina mladosti i iskustva. Isto bi se moglo reći i za Manchester Unitedovog David de Geu.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Courtois je rekao da se osjeća dužnim Chelseaju, jer su se kockali sa njim kada je bio još mlad igrač u 2011. godini, ali sada mora odlučiti da li je njegovo vrijeme u Premier ligi došlo kraju..

Uz nogometne vijesti na Svijet Kladjenja portalu svakodnevno možete naći i analize utakmica, besplatne tipove i prijedloge. Ukoliko želite više besplatnih tipova i analiza, posjetite naš forum na kojem svakodnevno postavljamo besplatne analize i tipove iz raznih vrsta sportova. Banner ispod će vas odvesti do našeg foruma. Jednostavnim klikom do besplatnih tipova. Hvala vam i sretno!

Kladjenje forum

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!