Thierry Henry imenovao menadžera koji bi mogao zamijeniti Wengera

Thierry Henry imenovao menadžera koji bi mogao zamijeniti Wengera. Nakon gotovo dva desetljeća na čelu Arsenala, ove sezone može biti samo zadnji za Arsene Wengera. Nikada prije Francuzov odlazak nije bio izgledniji.

Thierry Henry imenovao

Klupska legenda Thierry Henry je dao svoje mišljenje o tome tko bi trebao zamijeniti Wengera ako on bude otišao na kraju sljedećeg ljeta. Trener Belgije smatra da bi Eddie Howe mogao biti čovjek koji će naslijediti Emirates.

Iako su špekulacije o Wengerovom odlasku u velikoj mjeri zanemarene, to se sigurno raspravljalo s obzirom na predstojeći kraj svog trenutnog ugovora. Osim toga, to je prilika za Topnike koji čekaju toliko dugo novog trenera.

Uostalom, ekipa iz sjevernog Londona bila je u stanju limba u posljednjih nekoliko sezona. Dva FA kupa i konsistentna borba u prva četiri, dok nikada nije imao neku veliku šansu da završi na prvom mjestu.

Prema tome, bilo je nekih prijedloga, iako preuranjenih, tko će popuniti mjesto Wengera, bilo da je to sljedećeg ljeta ili u sezonama koje dolaze.

Ronald Koeman je bio popularan izbor, ali iznenadio je svojim prelaskom u Everton, Nakon toga, Howe je postao prvi favorit.

Čini se da se legenda kluba također slaže sa popularnim mišljenjem.

Ostavite svoj komentar..

Oznake:

Share This

Podijeli sadržaj!

Sviđa ti se sadržaj? Podijeli ga sa prijateljima, biti će ti zahvalni na dobitku ;)