NaslovnicaVijestiThierry Henry: On je daleko bolji igrač nego što sam ja bio...

Thierry Henry: On je daleko bolji igrač nego što sam ja bio u njegovim godinama

Legendarni Thierry Henry izjavio je kako je napadač Manchester Uniteda Anthony Martial puno bolji nego što je on bio u dobi od 21 godine.

Henry pohvalio zvijezdu Premier lige

Nakon što je stigao na Old Trafford iz AS Monaca u ljeto 2015. godine za 60 miliona eura, Martial je pokazao da je pred njim velika budućnost, te je često uspoređivan sa legendarnim Henryjem.

Francuski reprezentativac je sjajno krenuo i u novu sezonu, u osam nastupa u svim takmičenjima postigao je četiri gola i podijelio isto toliko asistencija, te je proglašen igračem mjeseca u timu Crvenih vragova.

“Anthony Martial je daleko bolji igrač nego što sam ja bio u tim godinama”, rekao je Henry u izjavi za Daily Mirror.

[su_watch_live_football]

“On može postati igrač svjetske klase ako tako nastavi.”

Manchester United trenutno dijeli prvo mjesto u Premier ligi sa gradskim rivalom Manchester Cityjem, te ima 19 osvojenih bodova nakon sedam odigranih kola.

U sljedećem kolu Crveni vragovi idu na teško gostovanje kod Liverpoola, a utakmica je na rasporedu sljedeće subote u 13:30 sati.

[su_premierleague]

[touchcarousel id='2']

[frontpage_news widget=”35136″ name=”Vijesti”]

Najnovije vijesti

Zaručnica traži od vratara Newcastlea da napusti klub jer grad nema...

0
Talijanska voditeljica Diletta Leotta zatražila je od svog zaručnika Lorisa Kariusa da napusti momčad Newcastlea, a engleski mediji su otkrili razlog tog zahtjeva. Diletta...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!