NaslovnicaVijestiThierry Henry objasnio zašto je Rashford ostavljen na klupi protiv Evertona

Thierry Henry objasnio zašto je Rashford ostavljen na klupi protiv Evertona

Jose Mourinho se suočio sa glavoboljom oko izbora prve postave uoči Manchester Unitedove utakmice protiv Evertona. Sa ozlijeđenim Zlatanom Ibrahimovićem i Romelu Lukakuom – Mourinho je imao o čemu razmišljati kada je krenuo prema Goodison parku.

Thierry Henry objasnio

Portugalski stričnjak je postavio Anthony Martiala kao svoj broj devet, uz podršku Jessea Lingarda i Juan Mate.

I bit će mu drago što se odlučio ići sa Francuzom, jer je Martial postigao prvi gol za Manchester United.

To je odličan start 2018. godine za Martiala, a navijači Manchester Uniteda bi voljeli da se ta forma nastavi.

[su_glavne_utakmice__koeficijenti]

Mnogi su se pitali hoće li Marcus Rashford dobiti priliku sada kada su Lukaku i Ibrahimović ozlijeđeni, ali 20-godišnjak je ostavljen na klupi.

U očima Thierryja Henryja, bio je jasan znak da Mourinho jednostavno ne misli da je Rashford dovoljno dobar kao broj devet.

“Pa očito, Jose Mourinhu se ne sviđa Marcus Rashford kao broj devet,” rekao je Henry za Sky Sports.

“Mislim da je igrao 26 minuta u svim natjecanjima za Manchester United, postigoa je 10 golova, ali pod vodstvom Mourinha nije mnogo igrao kao broj devet.”

[su_no1forfootball]

“Mislim da je on obrazovan kao broj devet ranije u karijeri. Na kraju dana birate između Martiala, Lingarda i Rashforda.”

“To nisu loši igrači, iako Lukaku i Ibrahimović nisu tu.”

Rashford je morao dočekati 78. minut, a Martial je izašao kako bi engleski internacionalac ušao na teren.

To je bio njegov deveti nastup sa klupe u Premier ligi i samo četiri gola na njegovo ime, još uvijek nije jasno što budućnost nosi za Rashforda pod vodstvom Jose Mourinha.


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Philipp Lahm: “Francuska će osvojiti Europsko prvenstvo, a Olmo će biti...

0
Predviđanje legendarnog bivšeg braniča Bayerna i Njemačke, Philippa Lahma, koji je s Elfom osvojio naslov svjetskog prvaka 2014. godine, sada generalnog direktora Europskog prvenstva...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!