Naslovnicaeuro2016Thierry Henry otkrio ime jednog igrača sa EURO-a sa kojim bi volio...

Thierry Henry otkrio ime jednog igrača sa EURO-a sa kojim bi volio da je igrao u svojoj karijeri

Bivši francuski napadač Thierry Henry otkrio je da bi volio da je u svojoj karijeri igrao sa veznjakom Real Madrida i njemačke reprezentacije Tonijem Kroosom, koji po njegovom mišljenju uvijek nudi dobre lopte napadačima.

Thierry Henry otkrio ime jednog igrača

Kroos je odigrao vrhunsku utakmicu u pobjedi svoje zemlje protiv Ukrajine rezultatom 2-0 u uvodnoj utakmici Europskog prvenstva, u kojoj je ubilježio tačnost dodavanja od čak 95%.

Veznjak kraljevskog kluba je također kreirao pet prilika na toj utakmici, te ubilježio i asistenciju za vodeći gol, koji je postigao Shkodran Mustafi.

Na gostovanju u engleskom BBC-u nakon pobjede Njemačke, Henry je rekao: “Volio bih da sam igrao sa Kroosom, jer svaki put pokušava proigrati napadače. Užitak ga je gledati.”

Njemačka je krajem utakmice stigla i do drugog gola, kada je ‘džoker’ s klupe Bastian Schweinsteiger pospremio loptu u mrežu na sjajnu asistenciju Mesuta Ozila.

Nijemci, koji su jedni od favorita ovogodišnjeg EURO-a, svoju sljedeću utakmicu grupne faze igraju protiv Poljske u četvrtak, iako ta utakmica ne bi trebala biti tako spektakularna kao ona protiv Ukrajinaca.

Prolazak u nokaut fazu natjecanja bi trebala biti formalnost za tim Joachima Lowa, koji će treću i posljednju utakmicu grupne faze igrati protiv Sjeverne Irske.

[su_bet365_euro2016_copy]

[excerptlist num=5 ]

Najnovije vijesti

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!