NaslovnicaVijestiThiery Henry sa ovom izjavom razočarao mnoge navijače Arsenala: "Ne volite nogomet...

Thiery Henry sa ovom izjavom razočarao mnoge navijače Arsenala: “Ne volite nogomet ako…”

Izvrsne igre i niz pobjeda Manchester Citya nisu prošle nezapaženo. Thierry Henry je impresioniran Manchester Cityjem i veseli se današnjem velikom derbiju u Manchesteru i s nestrpljenjem ga čeka. Guardiola je također i Henrya napravio boljim nogometašem, što je Henry i priznao.

Thiery Henry sa ovom izjavom

Danas će sve oči nogometne javnosti u Engleskoj biti uperene u Manchester, gdje će derbi na Old Traffordu odigrati odigrati Manchester United i Manchester City. Prije svega, sve oči javnosti će biti uperene u ekipu Citya koja je izvanredna u ovogodišnjoj sezoni, jer igra savršeno, a i rezultati su izvrsni. Prema mnogima, City je također prvi favorit za osvajanje naslova engleskog prvaka ove sezone.

>> Transfer glasine: Chelsea kupuje zvijezdu CSKA, United ruši transfer rekord, Giroud napušta Arsenal u januaru

Legendarni francuski napadač Thierry Henry bio je impresioniran Manchester Cityjem sa dosadašnjim predstavama u ovoj sezoni.

“Ova momčad je nevjerojatna. Znam kako je teško konstantno dobro igrati i biti na visokoj razini, svaka tri dana, još i Liga prvaka. Znam kako je teško igrati dobro, morate zabavljati ljude, zadržati loptu u svom posjedu, imati tako tačne pasove. Manchester City većinu vremena provodi na protivničkoj polovini terena, što je još teže za protivnika.” rekao je Francuz, te je dodao: “Ako vam se ne sviđa Manchester City, a onda vam se ne sviđa i nogomet.”

Henry je također uzbuđen zbog Pepa Guardiola, s kojim je i sam surađivao kada je igrao za Barcelonu.

“Kada sam došao u Barcelonu igru sam vidio na drugačiji način. Ne kažem da se ranije nisam mnogo naučio. Guardiola mi je objasnio da moram biti visoko na terenu, da moram iskoristiti širinu terena na lijevoj strani. Objasnio mi je da to ova ekipa treba. Igrači kod Guardiole rade bolje, treniraju više. Prije Guardiolo niste čuli za Busquetsa, za Pedra također ne. On ih je doveo u momčad kroz mlade selekcije. Takvih primjera je još mnog i ne smunjam da će slično biti i u Cityu. ”


Uz nogometne vijesti na SvijetKladjenja portalu svakodnevno možete naći i najave utakmica. Ukoliko želite saznati više informacija, posjetite SvijetKladjenja forum.Kladjenje forum Ova stranica namjenjena je punoljetnim osobama (18+). Igrajte odgovorno. Nema nikakvih garancija da će oklade koje predlažemo biti i pogođene te ih igrate isključivo na svoju odgovornost.
Gamble Responsibly, 18+. T&Cs apply. These bets are not guaranteed to win. Please gamble responsibly.

Najnovije vijesti

Dok su igrači Reala slavili prolazak u polufinale, pogledajte što je...

0
Nakon što je Real Madrid eliminirao Manchester City i osigurao svoje mjesto u polufinalu Lige prvaka, veliko slavlje je eruptiralo među igračima. U uzvratnoj...

Najnovije najave utakmica

LIVE STREAM

Gledajte sportove uživo na bet365! Vrijede restrikcije za određene države. Uvjet je korisnički račun s uplaćenim pologom ili da ste se okladili unazad 24 sata. BeGambleAware.org , 18+

RECENZIJA BET365 KLADIONICE

Profesionalni kladioničari se klade u ovoj kladionici! Saznaj zašto je po našem i mišljenju mnogih ovo najbolja kladionica na svijetu! Sve o bet365 kladionici i promocijama za nove i postojeće igrače!